Το Only Watch ταξιδεύει στο Μονακό

Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος και η Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό καλωσορίζουν την κοινότητα του Only Watch

Μετά την έναρξη της παγκόσμιας περιοδίας των ρολογιών του Only Watch στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη, η συλλογή των μοναδικών ρολογιών αυτής της 10ης έκδοσης έφτασε στο Μονακό, όπου θα εκτεθεί μέχρι το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, στα πλάισια του Monaco Yacht Show.

Με την ευκαιρία αυτή, η κοινότητα του θεσμού – ωρολογοποιοί, δωρητές, συνεργάτες, μέσα ενημέρωσης και ερευνητές – έγινε δεκτή από το την βασιλική ομάδα, τον Πρίγκιπα και τη Πριγκίπισσα του Μονακό στο παλάτι τους. Ήταν μια ευκαιρία για τον Πρίγκιπα να επαναλάβει τη δέσμευσή του στο Only Watch από την 1η ημέρα, καθώς η δημοπρασία πταγματοποιείται υπό την υψηλή αιγίδα του και παρουσία του από την πρώτη έκδοση.

Αυτά τα εξαιρετικά ρολόγια θα ταξιδέψουν στη συνέχεια στην Ασία και τη Μέση Ανατολή προτού δημοπρατηθούν στις 5 Νοεμβρίου στη Γενεύη με τη βοήθεια του οίκου δημοπρασιών Christie’s. Τα έσοδα από την πώληση θα διατεθούν για την έρευνα για τη μυϊκή δυστροφία Duchenne και άλλες γενετικές ασθένειες. Συνολικά 73 μάρκες με 62 κομμάτια θα συμμετέχουν στην έκδοση του 2023, συμπεριλαμβανομένων 16 συνεργασιών και 16 συμμετοχών για πρώτη φορά.

More Stories
Διπλός διαγωνισμός Tokyoflash!