Το εντυπωσιακό HM8 Mark 2 της MB&F

Η μάρκα προσθέτει ένα νέο κεφάλαιο στη συλλογή της εμπνευσμένη από την αυτοκινητοβιομηχανία με το HM8 Mark 2.

Το κοινό έδαφος μεταξύ της MB&F και του σχεδιασμού αυτοκινήτων ξεκινά από την παιδική ηλικία του ιδρυτή της MB&F, Maximilian Büsser. Είναι γνωστό ότι ο μικρός Max ονειρευόταν να γίνει σχεδιαστής αυτοκινήτων, και όταν η πιο διάσημη σχολή σχεδιασμού αυτοκινήτων στον κόσμο, το Art Center College of Design της Pasadena άνοιξε μια ευρωπαϊκή θυγατρική λίγα λεπτά μακριά από το σπίτι του στη Λωζάνη, αυτό το όνειρο σχεδόν πραγματοποιήθηκε. Για καλό της ωρολογοποιίας αυτό δεν συνέβη ποτέ. Ο Max, όμως, συχνά αντλεί έμπνευση για τις δημιουργίες του από το παιδικό του πάθος.

Το HM8 Mark 2 παίρνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά των προκατόχων του και τα ενώνει σε ένα πολύ διαφορετικό μηχανισμό. Από το HM5, παίρνει τον σχεδιασμό supercar που είναι ιδιαίτερα εμφανής, από το HMX, την εργονομική, πιο κομψή σχεδίαση της συμπαγούς κάσας του, και από το HM8, τον ανοιχτό μηχανισμό με τα έντονα κινούμενα χαρακτηριστικά, και τον ρότορα στο πλάι του καντράν.

Όπως και οι προκάτοχοί του, το HM8 Mark 2 τροφοδοτείται από έναν μοναδικό μηχανισμό: οι δίσκοι ωρών και λεπτών της αυτόματης κίνησης, που βρίσκονται οριζόντια, μεγεθύνονται οπτικά και προβάλλονται 90 μοίρες στο κατακόρυφο καντράν χάρη στα πρίσματα υψηλής ακρίβειας που έχουν κατασκευαστεί από κρύσταλλο ζαφειριού.

Το HM8 Mark 2 κυκλοφορεί σε λευκό, μαζί με μια έκδοση σε πράσινο χρώμα που περιορίζεται σε 33 κομμάτια. Η τιμή τους ανέρχεται στα €86.800.

Βρείτε τα εδώ.

More Stories
Συνεργασία Casio με την υποδηματοποιία Supra