Μια μοναδική συλλογή ρολογιών θα δημοπρατηθεί στις 24/5

Ο οίκος δημοπρασιών Christie’s παρουσιάζει μερικά από τα πιο περίπλοκα ρολόγια του κόσμου, μαζί με μοναδικά μοντέλα που δεν έχουν ξαναδημοπρατηθεί ποτέ στις 24/5 στο Hong Kong

Μετά το «The Champion Collection, Part II: Sport Elegance», που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Απριλίου, o οίκος Christie’s Hong Kong με χαρά ανακοινώνει το ταξίδι της συλλογής Champion με το Part III: The Artistry of Complications, μια ζωντανή δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαΐου, παρουσιάζοντας σπάνιους θησαυρούς όπως το Patek Philippe Ref. 5002 μαζί με πολλές μοντέλα με χρωματιστά καντράν, για παράδειγμα, ένα Ref. 5970R, Ref. 5020J, Ref. 5050J και Ref. 5059G. Άλλα παραδείγματαυψηλής ωρολογοποιίας θα παρουσιαστούν και από τις Vacheron Constantin, Jaeger-LeCoultre, Greubel Forsey και Audemars Piguet.


Την ίδια μέρα, 24 Μαΐου, το Christie’s Hong Kong θα πραγματοποιήσει μια δεύτερη ζωντανή δημοπρασία, το “The Important Watches Sale”, το οποίο θα περιλαμβάνει επιλεγμένα κομμάτια από τη συλλογή Kairos, την καλύτερη συλλογή σύγχρονων ρολογιών Patek Philippe που έχουν εμφανιστεί ποτέ σε δημοπρασία. Η δημοπρασία θα περιλαμβάνει 30 κομμάτια, συμπεριλαμβανομένου του Grandes Complications Ref. 5951P-012 και Ref. 5078R-001.

Τhe Champion Collection
Περιλαμβάνοντας σχεδόν 450 μοντέρνα και σύγχρονα σημαντικά και εμβληματικά ρολόγια από όλες τις μεγάλες μάρκες ρολογιών, αυτή η υπέροχη συλλογή πήρε σχεδόν 20 χρόνια για να δημιουργηθεί, από έναν εξέχοντα ιδιωτικό συλλέκτη. Οι μάρκες που εκπροσωπούνται στη συλλογή The Champion περιλαμβάνουν τιςς Patek Philippe, Audemars Piguet, Rolex, Panerai, IWC και Vacheron Constantin.

Η Christie’s Hong Kong, σε στενή συνεργασία με τον συλλέκτη, επιμελήθηκε την τεράστια γκάμα εξαιρετικών ρολογιών σε 6 θεματικά διακριτές δημοπρασίες που θα πραγματοποιηθούν σε διάστημα 12 μηνών. Ο κύκλος ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο με το The Champion Collection, Part I. Το δεύτερο μέρος: Το Sport Elegance άνοιξε τη σεζόν 2022 στο Χονγκ Κονγκ με μια εκπληκτική συλλογή από εμβληματικά «sport chic» ρολόγια, 120 το σύνολο. Το επερχόμενο Μέρος III: The Artistry of Complications θα κλείσει το πρώτο εξάμηνο του έτους στις 24 Μαΐου 2022, με 73 κομμάτια και ελάχιστη εκτίμηση τα 9,5 εκατομμύρια ευρώ.

Βρείτε τα εδώ.

 

More Stories
Η επιστροφή του Power Deisgn Project της Seiko