Τι φορέθηκε στα βραβεία Grammy: Τα ρολόγια των celebrities

Ρίχνουμε φως στους καρπούς των εκλεκτών καλεσμένων στην τελετή των βραβείων Grammy, και σας αποκαλύπτουμε τα πολύτιμα ρολόγια τους

Εντυπωσιακή όπως πάντα, η τέσσερις φορές νικήτρια για το άλμπουμ της χρονιάς, ξεπερνώντας τους Frank Sinatra, Stevie Wonder και Paul Simon, Taylor Swift μαγνήτισε τα βλέμματα με ένα εντυπωσιακό ρολόι-κόσμημα. Το ρολόι ήταν σχεδιασμένο ως choker, από τη Lorraine Schwartz, και έφερε vintage ρολόι Concord με λευκά διαμάντια. Το σύνολο ολοκληρώθηκε από άλλα τέσσερα κολιέ της σχεδιάστριας, διακοσμημένα με πολύτιμα διαμάντια.

Ο σταρ της country, Luke Combs επέλεξε να πλαισιώσει το κομψό σύνολό του με το αγαπημένο του Lange 1, από την A. Lange & Söhne.

Εντυπωσιακός στη σκηνή ήταν και ο Travis Scott, με φουτουριστική εμφάνιση, φορώντας το καρπό της συνεργασίας του με την Audemars Piguet, Audemars Piguet x Travis Scott.

Πιστός στα κλασικά, ο Busta Rhymes επέλεξε το Audemars Piguet Royal Oak Offshore.

Η εντυπωσιακή Victoria Monét ξεχώρισε με δημιουργίες Bvlgari, τόσο στο λαιμό όσο και στο καρπό με το εμβληματικό Serpenti.

Από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η Vacheron Constantin, με το λαμπερό Overseas με διαμάντια να φιγουράρει στον καρπό του Jon Batiste. 

Ο Jay Z επέλεξε το κομψό Patek Philippe Annual Calendar Chrono 5961R, με στεφάνη διακοσμημένη με διαμάντια κοπής baguette.

 

More Stories
Lorus: Το αξιόπιστο ρολόι