Το πρώτο “Catalogue Raisonné” της MB&F

Μια παγκόσμια πρωτιά στον κλάδο της ωρολογοποιίας κατακτά η MB&F με την έκδοση του πρώτου της καταλόγου με τίτλο “MB&F: τα πρώτα δεκαπέντε χρόνια”

 

Ένα πολυτελές  “Catalogue Raisonné” ανακοίνωσε στις αρχές του μήνα η μάρκα. Πρόκειται για έναν αναλυτικό κατάλογο που περιλαμβάνει όλα τα έργα της μάρκας ως τώρα, ακριβώς όπως συμβαίνει στον κόσμο της τέχνης. Ποτέ ως τώρα δεν έχει σημειωθεί κάτι αντίστοιχο από μια μάρκα ωρολογοποιίας. Το “MB&F: τα πρώτα δεκαπέντε χρόνια” γράφτηκε από τους εξειδικευμένους Suzanne Wong και William Massena, και εκδόθηκε από τον εκδοτικό οίκο Editions de La Martinière ενώ διανέμεται από την Abrams.

Ο κατάλογος περιλαμβάνει όλες τις δημιουργίες της μάρκας από το 2005 έως το 2020, και συμπεριλαμβάνει ακόμα πρωτότυπα και κομμάτια που δεν έχουν ανακοινωθεί ποτέ επίσημα. Σε κάθε ένα από τα 160 μοντέλα θα βρείτε αριθμό αναφοράς, τεχνικές προδιαγραφές, χρονιά παραγωγής αλλά και τον ακριβή αριθμό κομματιών που παράχθηκαν, και, φυσικά, τη φωτογραφία του. Οι 312 σελίδες του βιβλίου περιγράφουν λεπτομερώς τους 18 μηχανισμούς της MB&F, ενώ η τελευταία ενότητα περιγράφει τις συνεργασίες της μάρκας με τους συν-δημιουργούς της.  Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για την ιστορία της μάρκας, θα τη βρουν να αναλύεται λεπτομερώς στις πρώτες 30 σελίδες .

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει σε 2.000 αντίτυπα. Τα πρώτα 1.500 βιβλία προορίζονται για την MB&F και τους συνεργάτες της, και παρουσιάζονται σε ένα ειδικό προστατευτικό κουτί από τον ίδιο αφρό υψηλής πυκνότητας που χρησιμοποιείται για τη συσκευασία των ρολογιών MB&F, με κόστος €190. Τα υπόλοιπα 500 αντίτυπα, χωρίς την ειδική συσκευασία, θα πωλούνται μέσω του δικτύου καταστημάτων του εκδοτικού οίκου από τον Οκτώβριο του 2022, έναντι €150.

 

Πραγματοποιήστε την προπαραγγελία σας εδώ.

More Stories
Γιατί τα ρολόγια στις διαφημίσεις δείχνουν πάντα ώρα 10:10;