Περνώντας την πύλη του χρόνου

Περισσότερα από είκοσι χρόνια αποκλειστικής ενασχόλησης με την Τέχνη της Ωρολογοποιίας, ακόμη δεν αποδέχομαι τον τίτλο του guru του ρολογιού. Του watch expert… ίσως ναι.  Και λέω “ίσως”,  όχι από συστολή, αλλά επειδή έχω να μαθω ακόμη πολλά!

Με την επαγγελματική φαρέτρα μου  γεμάτη από γνώση, εμπειρίες και, κυρίως, πολύ πάθος για το ρολόι, θέλω να μοιραστώ μαζί σας όλα αυτά, αυτήν την φορά από ένα άλλο μέσο, που έως τώρα μου ήταν αδιάφορο.

Ποτέ μην λες ποτέ!

Προσωπικά, όλοι αυτοί οι μήνες της καραντίνας, αλλά όχι της απραξίας, ήταν χρόνος περισυλλογής και επαναπροσδιορισμού. Και, επειδή πιστεύω πως ό,τι δεν ανανεώνεται πεθαίνει, σήκωσα ξανά τα μανίκια, και το ανανεωμένο και κυρίως έγκυρο χάρη στην απόλυτη γνώση του αντικειμένου, chronosplus.gr είναι στον αέρα.

Ο ιστότοπος chronosplus.gr είναι το απαραίτητο συμπλήρωμα του αγαπημένου σας περιοδικού Chronos Plus, που για περισσότερα από 10 χρόνια αποτελεί εργαλείο γνώσης για το ρολόι, ως το μοναδικό περιοδικό του χώρου. Χωρίς αμφιβολία, ζούμε στην ψηφιακή εποχή, η δύναμη της οποίας δεν μπορεί με τίποτα να ακυρώσει τη μοναδικότητα του print.

Συν Αθηνά και χείρα κίνει, λοιπόν, και τα καλύτερα έρχονται μέσα από την καθημερινή επικοινωνία μας.

The premium watch magazine

More Stories
HoloLens: Το νέο εντυπωσιακό βήμα της Microsoft Primary tabs