Δύο νέα Overseas της Vacheron Constantin φτάνουν στην κορυφή των Ιμαλαΐων

Ως απόλυτο σύμβολο των μεγάλων ανακαλύψεων, η συλλογή Overseas έρχεται τώρα να εξερευνήσει νέα ύψη κομψότητας και στιβαρότητας με δύο μοντέλα που εκπέμπουν ένα ίσως ένα πιο αθλητικό ταμπεραμέντο.

Το Overseas αγγίζει τώρα νέα ύψη και εξερευνά νέα αισθητικά εδάφη, καθώς η συλλογή καλωσορίζει δύο περιορισμένες εκδόσεις 150 κομματιών: το Overseas chronograph “Everest” και  το Overseas dual time “Everest”. Εμπνευσμένα από την υψηλότερη κορυφή του κόσμου, εξυμνούν την περιπέτεια στην κορυφή των Ιμαλαϊων, έτσι όπως την έζησε ο Αμερικανός εξερευνητής και φωτογράφος Cory Richards, ένας από τα ταλέντα που επέλεξε η Vacheron Constantin για να ενσαρκώσει τη νέα της επικοινωνιακή εκστρατεία για αυτά τα μοντέλα.

Το 2019, ο ορειβάτης ξεκίνησε την τρίτη του ανάβαση στη «στέγη του κόσμου» μέσω της North-East Ridge, η οποία θεωρείται η πιο δύσκολη και επικίνδυνη διαδρομή, με ένα πρωτότυπο Ovesrseas που είχε σχεδιάσει η Vacheron Constantin ειδικά για εκείνον.

Αυτό το ρολόι, το οποίο φωτογραφήθηκε σε όλη τη διάρκεια της ανάβασης στο Έβερεστ από τον ίδιο τον Cory Richards, προσφέρει σήμερα τους δικούς του αισθητικούς κώδικες στα δύο νέα συλλεκτικά κομμάτια. Η διάσημη κάσα τους συνδυάζει την ελαφρότητα και τη στιβαρότητα του τιτανίου με την αστραφτερή λάμψη από το ανοξείδωτο ατσάλι.

Ο χρονογράφος διατίθεται σε διάμετρο 42,5mm και το dual time σε 41mm, ενώ το πίσω μέρος και των δύο είναι ανοιχτό με κρύσταλο ζαφειριού, από το οποίο θαυμάζει κανείς τον ρότορα από ροζ χρυσό 22Κ, στολισμένο με μια χαρακτική του Έβερεστ, εμπνευσμένη από μια φωτογραφία που τραβήχτηκε από τον Cory Richards. Και οι δύο εκδόσεις των 150 τεμαχίων φοράνε γκρι Cordura λουράκι με πορτοκαλί ραφές, ενώ συνοδεύονται και από ένα δεύτερο από γκρι καουτσούκ.

Περισσότερες πληροφορίες για την Vacheron Constantin εδώ. 

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος: Σ. Παλατζιάν & ΣΙΑ

More Stories
A.Lange & Sohne Lange 1 Tourbillon Perpetual Calendar