Τα ρολόγια του Αγίου Βαλεντίνου

Αγαπημένες μάρκες δημιουργούν μοναδικά ρολόγια για την φετινή γιορτή των ερωτευμένων.

Swatch

Τρία ρολόγια εμπνευσμένα από την καρδιά και το μότο «Φόρα την καρδιά στον καρπό σου» πρωταγωνιστούν στη νέα συλλογή της Swatch για την ημέρα των ερωτευμένων. Τα HALF <3 WHITE και HALF <3 RED προορίζονται για ζευγάρια και φορούν αντίθετα χρώματα, το ένα λευκό και το άλλο κόκκινο, με την καρδιά που στολίζει το καντράν να αλληλοσυμπληρώνεται στις δύο αυτές αποχρώσεις, με το λευκό μισό κάθε καρδιάς να φωσφορίζει στο σκοτάδι.

Έρχονται σε παιχνιδιάρικη συσκευασία με την ένδειξη Break Glass, και καλούν τον αποδέκτη του δώρου αν αγαπά να σπάσει το τζάμι με το ειδικό εργαλείο που συμπεριλαμβάνεται, και να εκδηλώσει φορώντας το ρολόι την αγάπη αυτή, στο έτερον ήμισυ αλλά και στον κόσμο. Το LOVE O’CLOCK είναι λευκό και το καντράν του κοσμεί μια κόκκινη καρδιά με παράθυρο στο 2, το οποίο δείχνει 12 συναισθήματα, από κευραυνοβόλο έρωτα μέχρι την ραγισμένη καρδιά. Και τα 3 είναι διαθέσιμα ήδη Online Και σε φυσικά καταστήματα.

Glashütte Original

Το νέο Lady Serenade δημιουργήθηκε για την φετινή μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και διατίθεται σε περιορισμένη έκδοση 50 κομματιών. Το ισχυρό DNA της μάρκας λάμπει στο μοντέλο αυτό, που διατηρεί τα εμβληματικά χαρακτηριστικά του Lady Serenade και τα τονίζει με μικρές λεπτομέρειες. Οχτώ καρδιές από ροζ ζαφείρι αναδεικνύονται πάνω στο καντράν από Mother of pearl, το οποίο έχει τοποθετηθεί σε κάσα διαμέτρου 36mm από ατσάλι. Προσφέρει Power reserve 40 ωρών όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς, και συνδυάζεται με λουράκι σε ροζ απόχρωση ή ατσάλινο μπρασελέ.

Blancpain

Η μάρκα συνεχίζει την παράδοση 20 χρόνων και δημιουργεί το Ladybird “Valentine’s Day 2022”. Παρουσιάζεται ως σύμβολο αιωνιότητας, διαθέσιμο σε μόλις 99 κομμάτια, ενώ δίνει έμφαση στη λάμψη, η οποία επιτυγχάνεται από το συνδυασμό πολύτιμων λίθων και μετάλλων. Η κάσα διαμέτρου 34.9mm είναι κατασκευασμένη από λευκό χρυσό 18Κ, και έχει σεταριστεί με 58 διαμάντια κοπής brilliant. Το καντράν είναι ντυμένο με mother of pearl, φέρει εσωτερικό διαμαντένιο δακτύλιο κα έχει διακοσμηθεί με έντονες κόκκινες ενδείξεις, ενώ ο δείκτης των δευτερολέπτων λειτουργεί ως το βέλος του «Έρωτα» που έχει διαπεράσει μια κόκκινη καρδιά. Το χρώμα της αγάπης εκτείνεται στο κόκκινο λουράκι από δέρμα αλιγάτορα και στην κορώνα που είναι διακοσμημένη με ρουμπίνι κοπής rose.

Breguet

Το εμβληματικό Reine de Naples επιστρέφει φορώντας τα χρώματα του έρωτα, σε περιορισμένη έκδοση 28 κομματιών. Το λευκό καντράν από mother of pearl επιλέχθηκε προσεχτικά, για την εμφάνιση που θυμίζει αφράτα λευκά σύννεφα που μοιάζουν να αιωρούνται ανάμεσα στο καντράν και το παράθυρο με τη φάση της σελήνης. Τα δευτερόλεπτα διαβάζονται από κόκκινο δείκτη σε σχήμα καρδιάς τοποθετημένο σε υποκαντράν στο 7, ενώ το Power reserve 45 ωρών βρίσκεται στο 12, και εμφανίζεται ως το ίχνος της αγάπης με κόκκινο χρώμα. Ένα σύνολο από 156 διαμάντια κοπής Brilliant διακοσμεί διάφορα μέρη του ρολογιού ενώ η κορώνα έχει σεταριστεί με ρουμπίνι.

Harry Winston

Για να γιορτάσει την ημέρα των ερωτευμένων η Harry Winston επιλέγει ένα μοντέλο από την πολυτελή συλλογή Premier για να στείλει ένα χαρμόσυνο μήνυμα αγάπης. Οι πολλές πτυχές της συμβολίζονται με ένα μπουκέτο από μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς, το οποίο έχει διακοσμηθεί με πολύτιμους λίθους και χρωματιστά mother of pearl κοπής cabochon, που επιπλέουν σε έναν αιθέριο ουρανό από λευκό mother of pearl. Η κάσα διαμέτρου 36mm από λευκό χρυσό 18Κ έχει σεταριστεί με 57 διαμάντια κοπής Brilliant, ενώ για την παράσταση στο καντράν χρησιμοποιήθηκαν 32 ρουμπίνια, 26 ροζ ζαφείρια και 25 διαμάντια διαφόρων κοπών. Μόνο 14 ρολόγια θα είναι διαθέσιμα, ενώ έχουν συνδυαστεί με κόκκινο γυαλιστερό δερμάτινο λουράκι.

Περισσότερες πληροφορίες για την Swatch εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για την Glashütte Original εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για την Blancpain εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για την Breguet εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για την Harry Winston εδώ. 

More Stories
Το ρολόι με τους δείκτες στη στεφάνη