H Hublot επιστρέφει στο αγαπημένο της πολύτιμο μέταλλο με την εκπληκτική Yellow Gold Collection

Η Hublot παρουσιάζει έξι νέες εκδόσεις των ρολογιών Classic Fusion, Big Bang και Spirit of Big Bang. Κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από κίτρινο χρυσό, αυτά τα μοντέλα αποτίουν φόρο τιμής στο αγαπημένο πολύτιμο μέταλλο της μάρκας. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η ελβετική manufacture αποκαλύπτει ένα τόσο πλούσιο σύνολο νέων μοντέλων που βασίζονται σε ένα μόνο θέμα.

Τα νέα Hublot κομμάτια αποκαλύφθηκαν αποκλειστικά στο LVMH Watch Week 2022 και όλα τους αποκαλύπτουν με έναν συλλογικό τρόπο, μια από τις πιο προοδευτικές ιδέες της μάρκας: τη συγχώνευση χρυσού και καουτσούκ σε μια σπορ και κομψή αισθητική, η οποία παρουσιάστηκε πρώτη φορά πριν από 40 χρόνια. Κάθε ένα από αυτά τα έξι ρολόγια αντιπροσωπεύει ένα μικρό κομμάτι της ιστορίας της manufacture και του τρόπου με τον οποίο προχωρά στο μέλλον.

Κάθε νέο μοντέλο από κίτρινο χρυσό σηματοδοτεί και ένα κεφάλαιο στη μεγάλη περιπέτεια της Hublot: τη γέννηση του Big Bang, το Classic Fusion, το Spirit of Big Bang, την τέχνη του gem-setting, την πρωτοποριακή skeleton αρχιτεκτονική και τη δημιουργία εξελιγμένων in-house μηχανισμών, μεταξύ άλλων. Με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, αυτά τα έξι κομμάτια συνδυάζουν όλα τα αισθητικά και τεχνικά στοιχεία της υπογραφής της Hublot. Ωστόσο, πάντα με έναν κοινό παρονομαστή: τον συνδυασμό του κίτρινου χρυσού και του μαύρου.

Είναι η πρώτη φορά που ο Classic Fusion Chronograph παράγεται σε κίτρινο χρυσό και σε κάσα διαμέτρου 42mm. Ένα καθαρό, διακριτικό, κομψό, αυτόματο αριστούργημα – πρωτότυπο και μοναδικό.

Ακολουθεί το Big Bang Integral, κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από κίτρινο χρυσό (κάσα, στεφάνη και βραχιόλι). Αυτή η έκδοση, σχεδιασμένη από ένα μόνο κομμάτι συμπαγούς χρυσού, είναι επίσης διαθέσιμη στολισμένη με ένα πλήρες σετ από διαμάντια, για την απαραίτητη, και απόλυτα γυναικεία Haute Joaillerie παραλλαγή.

Αυτό το εμβληματικό τρίο συμπληρώνεται από την τελευταία γενιά των σύγχρονων συλλογών της Hublot: το ένα και μοναδικό Big Bang Unico και το Spirit of Big Bang με την απίστευτα μοντέρνα αρχιτεκτονική του. Το Big Bang είναι το πρώτο που δίνει έμφαση σε μια κάσα 42mm εξ ολοκλήρου από κίτρινο χρυσό, με λαστιχένιο λουράκι και μηχανισμό Unico. Είναι η απόλυτη ενσάρκωση του ήθους του κατασκευαστή, και διαθέτει έναν μηχανισμό που προσφέρει power reserve 72 ωρών, σε ένα μοντέλο που συνδυάζει τον κίτρινο χρυσό, το βαθύ μαύρο, εξαιρετική skeleton δομή, απόδοση και ισχύ.

Το Spirit of Big Bang απολαμβάνει τη φόρμα μιας εξαίσιας tonneau κάσας, με εναλλασσόμενες ευθείες και καμπύλες γραμμές, με γυαλισμένες και σατινέ επιφάνειες από λαμπερό κίτρινο χρυσό, οι οποίες δημιουργούν έναν εντυπωσιακό χορό λάμψης και φωτός, από όλες τις πιθανές γωνίες. Σε μια κάσα 42mm, με skeleton μηχανισμό, μοιράζεται το ίδιο σύστημα εναλλαγής του λουριού One Click με το Big Bang. Τροφοδοτείται από τον in-house μηχανιμσό HUB4700, έναν από τους πιο ακριβείς αυτόματους μηχανισμούς που εκτελεί 36.000 ταλαντώσεις/ώρα.

Περισσότερες πληροφορίες για την Hublot εδώ. 

More Stories
Το ρολόι του Κόμη Δράκουλα