To ρολόι του… Βασιλιά Elvis

Ως γνωστόν, ο Βασιλιάς του Rock ‘n’ Roll, o Elvis Presley δεν έχει πεθάνει και βρίσκεται ακόμα ζωντανός στις καρδιές όλων μας. Τώρα, μπορούμε να φορέσουμε και το ρολόι του.

Η Hamilton παρουσιάζει στην φετινή έκθεση της Βασιλείας το Ventura Elvis80 προκειμένου να τιμήσει τα 80 χρόνια από την γέννηση του μοναδικού σταρ. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που η Hamilton γιορτάζει τα γενέθλια του Elvis, αφού ο Βασιλιάς φορούσε ένα Hamilton Ventura με τρίγωνη κάσα στην ταινία Blue Hawaii του 1961.

Το νέο μοντέλο έρχεται με κάσα από ατσάλι με επικάλυψη μαύρου PVD, σε διαστάσεις 42,5×44,6 mm. Κεντρικά υποστηρίζει ώρα, λεπτά και δευτερόλεπτα, με το πορτοκαλί χρώμα στο δείκτη των δευτερολέπτων και τους δείκτες των λεπτών από το 12 έως το 3. Στο 3 υπάρχει και ένα παράθυρο για την ημερομηνία.

Ο μηχανισμός του είναι ο Hamilton H-10, ο οποίος έχει αυτόματο κούρδισμα και προσφέρει power reserve 80 ώρες, λόγω της χρήσης διπλού μπαριλιέ. Το ρολόι φορά δερμάτινο λουράκι, ή λουράκι από καουτσούκ, ενώ θα υπάρχει και μία έκδοση με quartz μηχανισμό και μπρασελέ.

Στο βίντεο που ακολουθεί και προέρχεται από την ταινία Blue Hawaii μπορείτε να δείτε το Hamilton Ventura που φορούσε ο Elvis, ενώ θα τον απολαύσετε στο κομμάτι “Can’t Help Falling In Love”. Καλή σας απόλαυση!

More Stories
Δείτε την καμπάνια προώθησης ενός ρολογιού επιβίωσης