Ένα smartwatch διαφορετικό από όλα τα άλλα

H Neptune είχε δημιουργήσει παλαιότερα το Pine, ένα smartWatch που είχε κάνει αίσθηση με τις δυνατότητες και το σχεδιασμό του. Τώρα, η εταιρεία ετοιμάζει το Neptune Suite που αλλάζει τον τρόπο που λειτουργεί ένα smartWatch.

To Neptune Suite δεν είναι μία συσκευή, αλλά μια σειρά από αξεσουάρ που συνοδεύουν το Neptune Hub, ένα smartWatch εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1,8 GHz, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 64 GB, ενώ η οθόνη αφής του έχει διαγώνιο 2,4 ιντσών. Στο εσωτερικό του μπορεί να δεχτεί μία κάρτα nanoSIM, ενώ μπορεί να λειτουργεί σε δίκτυα LTE και να εκτελεί κλήσεις και μετρήσεις παραμέτρων υγείας του χρήστη. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 1000 mAh.

Το εντυπωσιακό στοιχείο του Neptune Hub είναι ότι μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με το Neptune Pocket Screen, μία οθόνη 5 ιντσών που μοιάζει με κινητό και έχει κάμερες πίσω και μπρος και είναι εξοπλισμένο με μια μπαταρία 2800 mAh. Για όσους θέλουν ακόμα μεγαλύτερη οθόνη, υπάρχει το Neptune Tab Screen, με οθόνη διαγωνίου 10 ιντσών και μπαταρία 7000 mAh. Υπάρχει ακόμα το Neptune Keys, το οποίο είναι ένα ασύρματο πληκτρολόγιο που μπορεί να συνδεθεί με το Tab Screen και να το μετατρέψει σε mini laptop, καθώς και το Neptune Dongle που συνδέει την smart TV με το Neptune Hub. Τέλος, το Neptune Headset είναι ένα ασύρματο ζευγάρι ακουστικών που βοηθούν στην επικοινωνία με τη χρήση του smartWatch.

Το όλο concept είναι σίγουρα φιλόδοξο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο της προσπάθειας άντλησης χρηματοδότησης μέσω crowdfunding. Εκτιμάται ότι η τιμή του Neptune Suite στις ΗΠΑ, όταν και εφόσον βρει το δρόμο του για την εμπορική πορεία, θα είναι γύρω στα 899 δολάρια.

More Stories
Τα ρολόγια του Αγίου Βαλεντίνου