Το Pebble γίνεται ατσάλινο

Το Pebble είναι αναμφίβολα το πιο επιτυχημένο εμπορικά smartWatch αυτή τη στιγμή και τώρα αποκτά μία πιο πολυτελή εκδοχή, η οποία είναι ικανή να κεντρίσει το ενδιαφέρον του φίλου της κλασικής ωρολογοποιίας. 

Το νέο μοντέλο, Pebble Steel, έκανε την εμφάνισή του στην έκθεση CES 2014 και είναι πλέον εξοπλισμένο με ατσάλινη κάσα, η οποία συνδυάζεται τόσο με μπρασελέ όσο και με δερμάτινο λουράκι, στοιχείο που του δίνει έναν περισσότερο premium χαρακτήρα. 

Μαζί με τη νέα κάσα, το Pebble απέκτησε το δικό του App Store για να μπορεί ο κάτοχός του να κατεβάζει εφαρμογές, επεκτείνοντας κατά πολύ τις δυνατότητές και τις χρήσεις του. Το Pebble Steel έχει οθόνη ePaper, διάρκεια μπαταρίας μία εβδομάδα και αδιάβροχο σχεδιασμό. Η οθόνη προστατεύεται από φακό της Gorilla Glass και διαθέτει ελαιοαπωθητική επίστρωση για την αποφυγή δακτυλιών. Έρχεται σε δύο αποχρώσεις: brushed stainless και black matte. Και για τις δύο εκδόσεις περιλαμβάνονται στη συσκευασία δύο λουράκια, ένα μεταλλικό και ένα δερμάτινο.

Το Pebble Steel είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο getpebble.com στις ΗΠΑ στην τιμή των $249 με τις αποστολές να ξεκινούν στις 28 Ιανουαρίου.

Μπορείτε να το δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Meet Pebble Steel from Pebble Technology on Vimeo.

More Stories
To ρολόι του Martin Luther King, Jr.