To νέο θαύμα της Urwerk

Δεν υπάρχει μοντέλο της Urwerk που να μην προκαλεί ρίγη συγκίνησης σε όποιον αγαπά το ρολόι. Η αντίδραση είναι ίδια και με το Urwerk UR-210Y Black Hawk, το οποίο έχει ένα καντράν που δεν μοιάζει με τίποτε άλλο. 

Εκεί συναντούμε δύο retrograde ενδείξεις, η μία εκ των οποίων βρίσκεται στο 1 και μας δείχνει το power reserve του μηχανισμού. Η άλλη βρίσκεται στο 11 και μας δείχνει το πόση ενέργεια έχει καταναλώσει το ρολόι κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο ωρών. 

Για τα λεπτά υπάρχει μία άλλη retrograde ένδειξη στο κάτω μέρος του καντράν, ενώ οι ώρες εφανίζονται ως περιστρεφόμενες αριθμητικές ενδείξεις. Η κάσα του ρολογιού είναι φτιαγμένη από τιτάνιο και ατσάλι AlTiN, με εξαιρετική αντοχή στις κακουχίες. Το λουράκι είναι από μαύρο ύφασμα. Στο πίσω μέρος της κάσας υπάρχει ένα μικρό άνοιγμα για να δει κανείς ένα μέρος του μηχανισμού. Οι διαστάσεις της κάσας είναι 43,8×53,6×17,8 mm.

Ο Urwerk Caliber UR-7.10 έχει αυτόματο κούρδισμα, 51 λίθους, power reserve 39 ώρες και εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις ανά ώρα. Πρόκειται για ένα limited edition ρολόι που θα παραχθεί σε μόλις 75 κομμάτια. 

More Stories
H Tag Heuer παρουσιάζει την boutique της