Ulysse Nardin Perpetual Manufacture

H Ulysse Nardin παρουσιάζει πριν από την επίσημη εμφάνισή του στη φετινή Baselworld, το Perpetual Manufacture, το οποίο είναι εξοπλισμένο με τη δυνατότητα να ρυθμίζει την ημερομηνία του προς δύο χρονικές κατευθύνσεις. 

Ο Caliber UN-32 είναι ένα από τα πιο εξελιγμένα perpetual calendars στην ιστορία της ωρολογοποιίας, μιας και η ημερομηνία μπορεί να ρυθμιστεί τόσο ως προς το μέλλον (μπροστά) όσο και ως προς το παρελθόν (πίσω). Η λέξη perpetual, δηλαδή διηνεκές, σημαίνει ότι το complication αυτό δεν λαμβάνει υπόψη του το ποιος μήνας έχει 30 ή 31 ημέρες, αλλά και τον Φεβρουάριο με τις 28 ημέρες του, καθώς και το δίσεκτο έτος που έρχεται κάθε 4 έτη. Η μόνη φορά που ο κάτοχός του θα πρέπει να το ρυθμίσει χειροκίνητα είναι το έτος 2100, αλλά μέχρι τότε… έχουμε καιρό!

Το limited edition ρολόι αυτό θα παραχθεί σε 500 κομμάτια, με κάσα διαμέτρου 43 mm σε επιλογή από πλατίνα ή ροζ χρυσό. Ο Caliber UN-32 έχει 34 λίθους, power reserve 48 ώρες και αυτόματο κούρδισμα. Φέρει πιστοποίηση χρονομέτρου COSC και έχει και δεύτερη χρονική ζώνη. Φορά δερμάτινο λουράκι.

More Stories
Τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus μόλις κυκλοφόρησαν στη χώρα μας