Αξιοποιώντας τον διαχρονικό χαρακτήρα και την κομψότητα του πράσινου, καθώς και τον συμβολισμό της ζωηρής αυτής απόχρωσης, η Girard-Perregaux προσθέτει ένα ακόμη μοντέλο στη συλλογή Laureato.

Το εύστοχο όνομα Laureato 42mm Green διαιωνίζει την ιστορία αυτού του διαχρονικού κλασικού ρολογιού που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1975 και, παρά το πέρασμα του χρόνου, δεν έχει γεράσει ούτε έχασε ποτέ την αισθητική του γοητεία.

Οι ζωηρές αποχρώσεις του πράσινου συνδέονται με την αρμονία, την υγεία, την ελπίδα και την ευημερία. Πράγματι, η απόχρωση που επέλεξε η μάρκα προσδίδει μια διαχρονική γοητεία στο καντράν του κλασικού αυτού μοντέλου. Φιλοξενείται σε κάσα από ατσάλι με ενσωματωμένο μπρασελέ, και είναι διακοσμημένο με το κομψό μοτίβο Clous de Paris, που παίζει έξυπνα με το φως. Όλα τα στοιχεία του καντράν πλαισιώνονται από την οκταγωνική στεφάνη του Laureato, που είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστική και αναγνωρίσιμη.

Με κάσα διαμέτρου 42mm, μπορεί να φορεθεί εύκολα για κάθε περίσταση. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο αυτόματος μηχανισμός GP01800, ο οποίος προσφέρει power reserve τουλάχιστον 54 ωρών και εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις/ώρα. Υποστηρίζει λειτουργία ώρας, λεπτών, κεντρικών δευτερολέπτων και ημερομηνίας, ενώ παραμένει αδιάβροχο στα 100 μέτρα.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Patseas

More Stories
H Breitling Jet Team πάνω από το Σινικό Τείχος