Το νέο Pontos Day Date ξεχωρίζει στο πλήθος του αστικού τοπίου για την κομψή αλλά μοναδική του προσωπικότητα

Αν και η χρωματική παλέτα της παραλλαγής συνήθως υποδηλώνει την ανάγκη για καμουφλάζ, το νέο PONTOS Day Date αντιστρέφει αυτήν την ιδέα, και συνδυάζει μαύρες και χακί αποχρώσεις για να δημιουργήσει ένα κομψό και ιδιαίτερα πρακτικό μοντέλο για τη καθημερινότητα στη πόλη. Η κάσα έχει εργονομι8κό σχεδιασμό και είναι κατάλληλη τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Ενώ, αδιαμφισβήτητα, τη προσοχή τραβάει το καντράν, ντυμένο στα χακί και με στολισμένο με τη τεχνική Sunray, που έρχεται σε όμορφη αντίθεση με τη κάσα διαμέτρου 41 mm, από ατσάλι με επίστρωση μαύρου DLC.


Οι ενδείξεις έρχονται σε μαύρο χρώμα και είναι επενδυμένοι με Super-LumiNova®, ενώ οι τραπεζοειδείς δείκτες βοηθούν στην ανάγνωση της ώρας. Στο επάνω μέρος του καντράν, έχει τοποθετηθεί το λογότυπο της Maurice Lacroix «M». Η διάμετρος αυτού του μοντέλου το καθιστά κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες. Το ρολόι εξοπλίζει ο αυτόματος μηχανισμός ML143, διακοσμημένος με κάθετη τεχνική Côtes de Genève, circular graining και colimaçon, ενώ ο ρότορας είναι διακοσμημένος με βούρτσισμα sunray.

Το ρολόι διατίθεται με υφασμάτινο λουράκι, που διαθέτει το σύστημα Easy Strap Exchange. Μόνο 1000 κομμάτια θα παραχθούν και θα πωληθούν έναντι CHF 1.960.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

More Stories
Cartier Métiers d’Art Watch Collection 2013