Marc Marquez, MotoGP race, Aragon MotoGP 12 September 2021

Η Tissot ανανεώνει τη συνεργασία της με το MotoGP™ ως Επίσημος Χρονομέτρης

Η ανακοίνωση ενός νέου συμβολαίου γιορτάζει με στυλ την 20ή επέτειο της συνεργασίας.

Η Tissot και η Dorna Sports ανακοίνωσαν την ανανέωση του συμβολαίου τους, σύμφωνα με το οποίο η Ελβετική ωρολογοποιία παραμένει Επίσημος Χρονομέτρης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM MotoGP™ για αρκετά χρόνια ακόμη. Αυτή η ανακοίνωση επεκτείνει τη μακροχρόνια συνεργασία και περιλαμβάνει επίσης μια διευρυμένη εμπορική παρουσία στο MotoGP™, ανεβάζοντας αυτή τη συνεργασία σε νέα ύψη.

Η Tissot, η οποία ιδρύθηκε το 1853, έγινε ο Επίσημος Χρονομέτρης του MotoGP™ το 2001, με αυτήν τη σεζόν να σηματοδοτεί την 20ή επέτειο της συνεργασίας. Καθώς ο ανταγωνισμός συνεχίζει να πλησιάζει όλο και πιο κοντά, με αγώνες και ακόμη και Πρωταθλήματα να καθορίζονται με τόσο μικρά περιθώρια, ο ρόλος της Tissot γίνεται όλο και πιο ζωτικός με κάθε σεζόν που περνά.

Εκτός πίστας, η συνεργασία μεταξύ της Tissot και του MotoGP™ γίνεται επίσης πρωτοσέλιδο. Η μάρκα εμπνέεται από τον κόσμο του MotoGP™ για να δημιουργήσει εκπληκτικές συλλογές ρολογιών, που αντικατοπτρίζουν μια κοινή δέσμευση για υπεροχή και ακρίβεια. Ο αναβάτης στην pole position σε κάθε κατηγορία σε κάθε Grand Prix λαμβάνει επίσης ένα αποκλειστικό ρολόι και το πιστοποιητικό pole position Tissot, επιπλέον του βραβείου Pole of Poles που δίνεται στο τέλος της σεζόν στον αναβάτη κάθε κατηγορίας με τις περισσότερες pole position.

Η Tissot απολαμβάνει επίσης μια εμβληματική παρουσία στην πίστα σε προνομιακές τοποθεσίες σε όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος και πρόσφατα πρόσθεσε έναν νέο ρόλο ως χορηγός τίτλου για μια σειρά Grand Prix τις δύο τελευταίες σεζόν, ενισχύοντας περαιτέρω τη συνεργασία μεταξύ της ωρολογοποιίας και του ταχύτερου πρωταθλήματος αγώνων μοτοσυκλετών στον κόσμο. Αυτή η πρωτοσέλιδη παρουσία επιβεβαιώνεται τώρα ότι θα συνεχιστεί ως μέρος αυτού του νέου συμβολαίου, με το όνομα Tissot να παίρνει την κορυφή σε ένα Grand Prix κάθε σεζόν.

Περισσότερες πληροφορίες για την Tissot εδώ

Αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece

More Stories
H Hublot ταξιδεύει στη Μεσόγειο