Συνεργασία Casio-Red Bull Racing

H Casio έρχεται σε συνεργασία με την Red Bull Racing με τη δημιουργία του Edifice EQSA500RB-1A, ενός αντρικού ρολογιού περιορισμένης κυκλοφορίας, που είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία Smart Access της Casio, προσφέροντας εξελιγμένη λειτουργικότητα σε συνδυασμό με το στιλ και την άνεση. 

Το ρολόι φέρει τα αγωνιστικά χρώματα και το λογότυπο της Red Bull στη Formula 1, μαζί με έναν εξελιγμένο χρονογράφο, με ευκολότερο χειρισμό πολλαπλών λειτουργιών μέσω μίας ηλεκτρονικής κορώνας. Ο μηχανισμός του αποτελείται από 5 motors, με τον πρώτο να κινεί το δευτερολεπτοδείκτη και το δείκτη χρονομέτρου, το δεύτερο τον δείκτη ωρών και λεπτών, τον τρίτο να αναλαμβάνει την ημέρα του μήνα, τη μέτρηση του 1/20 του δευτερολέπτου, τον τέταρτο να δείχνει τοπική ώρα, alarm και τον πέμπτο να δείχνει την ημερομηνία.

Ένα άλλο εξελιγμένο στοιχείο του ρολογιού αυτού είναι το ότι έχει την τεχνολογία Tough Solar, πράγμα που σημαίνει ότι είναι εξοπλισμένο με ένα μικρό ηλιακό πάνελ, το οποίο αναλαμβάνει να φορτίσει την μπαταρία με την ηλιακή ενέργεια. 

Το ρολόι είναι αδιάβροχο στα 100 μέτρα, έχει λειτουργία αντίστροφης μέτρησης, ξυπνητήρι, ταχύμετρο και παγκόσμια ώρα για 29 πόλεις του κόσμου, μαζί με την UTC. 

More Stories
GPHG 2022: Ανοίγουν οι συμμετοχές!