H Swatch προσθέτει κεραμικό στην pop αλχημεία της!

Mε αρκετή καλοκαιρινή διάθεση και τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς η Swatch παρουσιάζει τα νέα BIG BOLD BIOCERAMIC, τα οποία ενσωματώνουν για πρώτη φορά κεραμικό υλικό στα ρολόγια της μάρκας.

H Swatch έχει αναπτύξει ένα εντελώς νέο υλικό για τα νέα μοντέλα της, ένα μείγμα από κεραμικό και ένα βιοπλαστικό, το οποίο παράγεται με καστορέλαιο. Το ΒΙΟΚΕΡΑΜΙΚΟ, αποτελούμενο από 2/3 κεραμικό και 1/3 βιολογικής προέλευσης πλαστικό από καστορέλαιο, είναι η πιο πρόσφατη καινοτομία της μάρκας.

Ο συνδυασμός αυτός παράγει ένα στιβαρό, αλλά ελαφρύ υλικό το οποίο προσφέρει αντοχή στις γρατζουνιές και ένα απαλό φινίρισμα που προσδίδει μια μεταξένια αίσθηση στην αφή του. Αυτό το νέο υλικό συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά των δύο κόσμων.

Το ΒΙΟΚΕΡΑΜΙΚΟ κάνει το ντεμπούτο του ως βασικό υλικό ενός ρολογιού 47mm που φέρει τον τίτλο Big Bold, και κυκλοφορεί σε τέσσερα ζωηρά χρώματα. Το εσωτερικό του καντράν, με την αρχιτεκτονική του δόμηση και τη see-through φιλοσοφία, επιτρέπει να ρίξουμε μια ματιά στο μηχανισμό, και να θαυμάσουμε τον εντυπωσιακό σχεδιασμό των νέων ρολογιών της Swatch.

To λουρί, το τζάμι, και τα θηλάκια είναι φτιαγμένα από βιολογικής προέλευσης πλαστικό. Υπάρχουν τέσσερα νέα looks για να επιλέξει κανείς: το “BLITE” σε λευκό με παλ γαλάζιες και πορτοκαλί λεπτομέρειες, το “LIMY”, μπλε με λεπτομέρειες σε γκρι και λάιμ, το “ORACK”, μαύρο με πορτοκαλί και λευκό, και το “DIVERSIPINK” σε ροζ με λεπτομέρειες σε μπλε και γκρι.

Η Swatch ανέπτυξε το νέο βιοκεραμικό υλικό για να είναι συμβατό με τους υπάρχοντες μηχανισμούς της και σκοπεύει να το χρησιμοποιήσει σε όλη τη συλλογή της, αν και η μάρκα δηλώνει ότι δεν υπάρχει πρόθεση να το χρησιμοποιήσει για να αντικαταστήσει εντελώς το πλαστικό στα ρολόγια της.

Περισσότερες πληροφορίες για την Swatch εδώ.

More Stories
Το ρολόι της Corum για το Only Watch 2013