H Swatch προσκαλεί τους Έλληνες καλλιτέχνες σε ένα φανταστικό art project

H Swatch καλεί Έλληνες καλλιτέχνες να δηλώσουν συμμετοχή στο κάλεσμά της να αναδείξει έναν τυχερό που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Εxpo 2020 Dubai.

H Swatch παρουσιάζει το Project Swatch Calling και καλεί καλλιτέχνες να συμμετέχουν στα σχέδια των ρολογιών της! Ένα διεθνές κάλεσμα προς καλλιτέχνες από τις 194 χώρες που συμμετέχουν στην EXPO 2020 στο Ντουμπάι, να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους σχεδιάζοντας για τη Swatch! Η πρόσκληση ισχύει και για καλλιτέχνες από τη χώρα μας Πρόκειται για μια συναρπαστική ευκαιρία και μια εμπειρία ζωής, για τους καλλιτέχνες που θα εκπροσωπήσουν την εκάστοτε χώρα μέσα από τα έργα τους και θα βρεθούν στην EXPO 2020 Dubai.

Για να συμμετάσχουν οι ενδιαφερόμενοι από την Ελλάδα θα πρέπει να στείλουν δείγματα της δουλειάς τους πριν τις 8 Αυγούστου. Προσοχή η ημερομηνία είναι καταληκτική, ενώ η Swatch θα επιλέξει έναν καμβά ανά καλλιτέχνη από κάθε χώρα του κόσμου. 194 έργα τέχνης που θα αποτελέσουν πηγή ατελείωτων δυνατοτήτων για τη δημιουργία μοναδικών ρολογιών, χάρη στο φανταστικό concept Swatch x You.

Περισσότερες πληροφορίες και φόρμα συμμετοχής για το Swatch Calling εδώ: https://www.swatch.com/en-en/swatch-calling.html

 

More Stories
Προσιτά smartwatches από την Archos