H Hublot ταξιδεύει στη Μεσόγειο

H Ηublot εγκαινιάζει αυτό το καλοκαίρι πέντε νέες μπουτίκ στην Μεσόγειο και παρουσιάζει και ένα ξεχωριστό συλλεκτικό μοντέλο για κάθε μια από αυτές.

Mare Nostrum! Αυτό το καλοκαίρι θα δούμε την Hublot να υιοθετεί αυτές τις ρωμαϊκές λέξεις για τη δική μας Μεσόγειο Θάλασσα. Από την Ισπανία έως την Τουρκία, μέσω της Ελλάδας, της Γαλλίας και της Ιταλίας, η Hublot θα ταξιδέψει στα μεσογειακά κύματα για να ανοίξει μια σειρά από νέες μπουτίκ που θα προσφέρουν τα δικά τους κομμάτια περιορισμένης έκδοσης.

ΙΤΑΛΙΑ – Forte dei Marmi

Το παραθαλάσσιο θέρετρο της Τοσκάνης που έχει γράψει ιστορία στην αξέχαστη ταινία του Carlo Vanzina “Sapore di mare” (Time for Loving), θα γίνει αυτό το καλοκαίρι το σπίτι για μια ολοκαίνουργια μπουτίκ Hublot. Το άνοιγμα θα σηματοδοτηθεί από την κυκλοφορία ενός ρολογιού ειδικά σχεδιασμένου για αυτό το κατάστημα: το Classic Fusion Chronograph Boutique Forte dei Marmi. Σε περιορισμένη έκδοση των 35 τεμαχίων, αυτό το μοντέλο διαμέτρου 45mm είναι ξεχωρίζει για τη μπεζ θήκη, το καντράν και το λουράκι από καουτσούκ. Τροφοδοτείται από τον μηχανισμό χρονογράφου HUB1143 και έχει power reserve 42 ωρών.

Hublot Boutique Forte Dei Marmi
Hublot Classic Fusion Chronograph Boutique Forte dei Marmi

ΙΤΑΛΙΑ – Κάπρι

Το κόσμημα της Τυρρηνικής Θάλασσας, το νησί Κάπρι φημίζεται για τα εκπληκτικά τοπία, τα παλάτια του, και το διάσημο Rue Vittorio Emanuele, το οποίο φιλοξενεί τη μπουτίκ Hublot. Εδώ, οι πελάτες θα μπορούν να αγοράσουν το Classic Fusion Chronograph Boutique Capri, ένα μοντέλο περιορισμένης έκδοσης 30 τεμαχίων. Η κάσα του από τιτάνιο λοκληρώνεται με μια κεραμική στεφάνη της οποίας το γαλάζιο χρώμα θυμίζει τον ουρανό πάνω από τον κόλπο της Νάπολης και με το ραβδωτό λουράκι από καουτσούκ συνδυάζει κι αυτό το ίδιο χρώμα.

Hublot Boutique Capri
Hublot Classic Fusion Chronograph Boutique Capri

ΕΛΛΑΔΑ – Μύκονος

Η Μύκονος, με τις παραλίες της, τη νυχτερινή ζωή της και το πιο παραδοσιακό καλοκαιρινό ρολόι Hublot! Η Hublot μόλις αποκάλυψε το δέκατο μοντέλο αφιερωμένο στο περίφημο νησί των Κυκλάδων. Βασισμένο στο εικονικό Classic Fusion Chronograph, αυτή η έκδοση του 2021 παντρεύει το σκούρο μπλε με τη ζεστασιά του ροζ χρυσού, υπενθυμίζοντας το ηλιοβασίλεμα που απολαμβάνουν καθημερινά όσοι παραθερίζουν στην Μύκονο. Ένας ρότορας στο 3 συμβολίζει τους ξακουστούς ανεμόμυλους του νησιού.

Hublot Boutique Mykonos
Hublot Classic Fusion Chronograph Boutique Mykonos

ΤΟΥΡΚΙΑ – Μπόντρουμ

Η Hublot ανοίγει μια νέα μπουτίκ στο Μπόντρουμ. Χτισμένη με πέτρα από το Μαυσωλείο της Αλικαρνασσού, ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου, η πόλη βλέπει στο Αιγαίο Πέλαγος, του οποίου τα λαμπερά χρώματα ενέπνευσαν ένα νέο ρολόι Hublot περιορισμένης έκδοσης 25 τεμαχίων. Το καντράν και το λουράκι του Classic Fusion Chronograph Boutique Bodrum είναι σε μπλε χρώμα, το οποίο συμπληρώνεται υπέροχα από τα λευκά υποκαντράν του χρονογράφου και τις λευκές ραφές στο λουράκι. Η κάσα από τιτάνιο 45mm φιλοξενεί τον μηχανισμό HUB1143.

Hublot Boutique Bodrum
Hublot Classic Fusion Chronograph Boutique Bodrum

ΙΣΠΑΝΙΑ – Ίμπιζα

H Hublot λατρεύει την Ίμπιζα! Το νησί των ατελείωτων πάρτι διαθέτει πλέον μια ολοκαίνουργια μπουτίκ Hublot με το δικό της ειδικά σχεδιασμένο ρολόι: το Classic Fusion Chronograph Boutique Ibiza. Στο εσωτερικό της μπλε κεραμικής θήκης βρίσκεται ένας αυτόματος μηχανισμός χρονογράφου που χτυπά με τον ρυθμό της νύχτας στην Ίμπιζα σε συχνότητα 4 Hz ή 28.800 δονήσεις ανά ώρα. Το καντράν διαθέτει το σύμβολο Flower Power – το εμβληματικό σύμβολο της αγάπης και της ειρήνης, που έχει κάνει διάσημο το νησί.

Hublot Boutique Ibiza
Hublot Classic Fusion Chronograph Boutique Ibiza

ΓΑΛΛΙΑ – Σαιν-Τροπέ και Μονακό

Προσόψεις τόσο μπλε όπως των κυμάτων, ξύλινοι τοίχοι που θυμίζουν καταστρώματα σκαφών, λαβές σχοινιών και χειροποίητα χαλία: Οι νότιες μπουτίκ του Hublot έχουν μια ξεχωριστή παραθαλάσσια αίσθηση, καταγράφοντας την επιθυμία να ξεφύγουμε από όλα μετά από μια ιδιαίτερα ζοφερή άνοιξη. Αυτό το καλοκαίρι, ξεκινήστε για ένα ταξίδι γύρω από τη νότια Γαλλία με την Hublot!

Hublot Boutique Monaco
Hublot Boutique St.Tropez

Περισσότερες πληροφορίες για την Hublot εδώ

More Stories
Tο πρώτο καταδυτικό Tudor με κάσα από χρυσό 18Κ