Η Breitling και η Triumph συνεργάζονται για 2 νέα συλλεκτικά μοντέλα

H Breitling και η Triumph ανακοίνωσαν μια νέα μακροπρόθεσμη συνεργασία και προετοιμάζονται για την παρουσίαση ενός ρολογιού περιορισμένης έκδοσης και μιας προσαρμοσμένης μοτοσικλέτας που θα αποκαλυφθούν στις αρχές του 2022. Οι θαυμαστές και των δύο εμπορικών σημάτων μπορούν τώρα να επισκεφθούν μια Breitling μπουτίκ και να δουν ότι το ταξίδι έχει ήδη ξεκινήσει.

Και οι δύο είναι πρωτοπόροι στους τομείς τους. Και οι δύο έχουν ένα cool όνομα το οποίο συνεχίζει να βελτιώνεται με την ηλικία τους. Ξέρουν πώς να γιορτάσουν το ιστορικό παρελθόν τους ενώ αγκαλιάζουν το μέλλον. Η Breitling έχει διαδραματίσει έναν πραγματικά πρωτοποριακό ρόλο στην ανάπτυξη του σύγχρονου χρονογράφου και ο νέος της συνεργάτης, η Triumph βοήθησε με πάθος στη διαμόρφωση της εξέλιξης της μοτοσικλέτας. Οι δύο κατασκευαστές έχουν μοιραστεί μια τολμηρή και πρωτότυπη φιλοσοφία design και μια αίσθηση δεξιοτεχνίας ακριβείας. Για αυτήν τη συναρπαστική συνεργασία, οι δύο μάρκες θα συνεργαστούν σε δύο ειδικές εκδόσεις: ένα ρολόι και μια μοτοσικλέτα, που θα αποκαλυφθούν στις αρχές του 2022.

Η Breitling μπουτίκ στο Αμβούργο

«Κάπου εδώ η ουσία του σχεδιασμού ανταποκρίνεται στο αρχικό στυλ. Μπορείτε να περιμένετε ένα πάντρεμα της σύγχρονης εφαρμοσμένης μηχανικής με μοντέρνα ρετρό σχέδια», είπε ο CEO της Breitling Georges Kern. «Αλλά, όπως κι αν θέλετε να το περιγράψετε θα δείτε ότι υπάρχει μια τεράστια αίσθηση περιπέτειας και ανακάλυψης».

Η Breitling μπουτίκ στο Λονδίνο

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Triumph Motorcycles Nick Bloor χαιρέτισε κι εκείνος αυτή τη μοναδική ευκαιρία να συνεργαστεί με έναν άλλο καθιερωμένο εμπορικό σήμα. «Όπως και η Breitling, δεσμευόμαστε να παρέχουμε τον άψογο χειρισμό και εκείνα τα απίστευτα τελειώματα που δίνουν στην κοινότητά μας μια ασύγκριτη εμπειρία».

H Βreitling μπουτίκ στο Άμστερνταμ

Το ταξίδι της Breitiling και της Triumph έχει ήδη ξεκινήσει. Οι μοτοσικλέτες Triumph Thruxton RS – οι αυθεντικές σύγχρονες café racer – εμφανίζονται τώρα σε κορυφαίες μπουτίκ Breitling σε όλο τον κόσμο, όπου οι θαυμαστές τους μπορούν να περάσουν και να τις θαυμάσουν από κοντά εν αναμονή των αποκαλύψεων του επόμενου έτους.

Περισσότερες πληροφορίες για την Breitling εδώ

 

More Stories
Η διαχρονική κομψότητα της σειράς Presage Sharp Edged της Seiko