Φόρος τιμής στην περιοχή Ginza του Tόκιο με δύο νέα επετειακά Seiko

Δύο νέα μοντέλα της Seiko εμπνέονται από την Ginza, την εμπορική περιοχή του Τόκιο στην οποία ο ιδρυτής της μάρκας Kintaro Hattori άνοιξε το πρώτο του κατάστημα το 1881, όπου πουλούσε και επισκεύαζε ρολόγια.

Οι εορτασμοί για την 140η επέτειο της Seiko συνεχίζονται με ένα ζευγάρι νέων limited edition ρολογιών που γιορτάζουν τον ρόλο που έπαιξε η πολυτελής εμπορική περιοχή του Τόκιο, Ginza, στην ιστορία της μάρκας. Η περιοχή εξακολουθεί να φιλοξενεί μια σειρά από μπουτίκ της Seiko, το Μουσείο της manufacture και το πολυκατάστημα Wako της οικογένειας Hattori.

Τα δύο νέα ρολόγια, μέρος της σειράς Prospex και Presage της Seiko, διαθέτουν καντράν που εμπνέονται από τα λιθόστρωτα δρομάκια της Ginza. Στο μοντέλο Prospex, με ατσάλινη κάσα διαμέτρου 38mm, χρησιμοποιούνται δύο διαφορετικές τεχνικές βουρτσίσματος, ενώ ο δείκτης των δευτερολέπτων είναι επικαλυμμένος με μια μπλε-πράσινη απόχρωση, γνωστή ως Komparu, που πήρε το όνομά της από το κέντρο της νυχτερινής ζωής της Ginza. Τροφοδοτείται από τον αυτόματο Caliber 6R35 και προσφέρει power reserve 70 ωρών.

Το μοντέλο Presage, σε κάσα από ατσάλι διαμέτρου 40.8mm, υιοθετεί την μορφή της πρόσφατης συλλογής Style60 της Seiko με την προσθήκη ενός υποκαντράν 24 ωρών και ενός παραθύρου στη θέση 9, που αποκαλύπτει το σύστημα διαφυγής. Τροφοδοτείται από τον αυτόματo Caliber 4R39 που προσφέρει power reserve 41 ωρών.

Περισσότερες πληροφορίες για την Seiko εδώ

Αντιπρόσωπος: RIST Hellas

 

More Stories
Hλεκτρικά οχήματα στη Jaeger LeCoultre