6,5 εκατομμύρια δολάρια για το Patek Philippe Tiffany Blue 170th Anniversary

Η Phillips κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ οποιασδήποτε προηγούμενης διαδικτυακής δημοπρασίας, όταν το πρώτο Patek Philippe Nautilus ref. 5711 με το καντράν Tiffany Blue, σε παστέλ γαλάζιο χρώμα, πουλήθηκε για 6,5 εκατομμύρια δολάρια (5,758,712.52 ευρώ). Το ρολόι αγοράστηκε μέσω διαδικτυακής συναλλαγής, παρά το γεγονός ότι η Phillips άνοιξε πάλι τις πόρτες της για να υποδεχθεί αυτοπροσώπως πλειοδότες στην αίθουσα δημοπρασιών της στην Νέα Υόρκη.

To Patek Philippe Tiffany Blue Dial Nautilus παρουσιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα ως περιορισμένη έκδοση και το ρολόι που δημοπρατήθηκε χθες ήταν το πρώτο – και μοναδικό ρολόι που διατέθηκε εκτός των καταστημάτων Tiffany. Πρόκειται για ένα περιορισμένο μοντέλο σε 170 κομμάτια, εκ των οποίων τα υπόλοιπα 169 θα είναι διαθέσιμα μόνο στα flagships της Tiffany, μετά από την χθεσινή δημοπρασία. Θα πωλείται, δηλαδή, μόνο στις μπουτίκ Tiffany στη Νέα Υόρκη, στο Μπέβερλι Χιλς και στο Σαν Φρανσίσκο με τιμή 52.635 δολάρια (46,632 ευρώ).

Το πρώτο από τα 170 που βγήκε στη χθεσινή δημοπρασία από την Tiffany για να συγκεντρώσει χρήματα για το The Nature Conservancy, μια παγκόσμια περιβαλλοντική οργάνωση, η οποία θα λάβει το 100% της τιμής πώλησης των 6,5 εκατομμυρίων δολαρίων από τη δημοπρασία της Phillips.

Περισσότερες πληροφορίες για την Patek Philippe εδώ

Αντιπρόσωπος:  Symbol Hellas A.E.

 

 

More Stories
To smartwatch της Huawei στο MWC 2015