Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Ελένη Σακούτη, Θεόδωρος Τσίπης, Κορίνα Τσίπη, Σοφία Τζαβέλλα, Κυριακή Πετράκη, Βασιλική Καρακώστα

REDress: Η καμπάνια της Rich Passion για τη βία κατά των γυναικών

Ο Θοδωρής και η Κορίνα Τσίπη είναι η κινητήριος δύναμη της εταιρείας Groupe Rich. Μιας εταιρείας που δραστηριοποιείται επί σχεδόν μισό αιώνα στον χώρο του ασημένιου κοσμήματος. Ναυαρχίδα της είναι το πολυτελές brand ασημένιων κοσμημάτων Rich Passion. Όλα αυτά τα χρόνια, τους διακρίνει η δημιουργικότητα, το πάθος, αλλά και η ευαισθησία σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας. Εξ ου και η γέννηση μιας δράσης για τις γυναίκες που υποφέρουν.

Αμαρυλλίς Βεντούρη και Ελένη Σακούτη, © Panoulis Photography

Στις αρχές του Σεπτέμβρη, η Rich Passion πραγματοποίησε στο Novak Athens Towers μια φωτογράφηση με θέμα τα «Κόκκινα φορέματα». Αφορμή υπήρξε το project REDress, μια δράση που ξεκίνησε από τις ΗΠΑ και την Jaime Black και υποστηρίζει γυναίκες που έπεσαν θύματα βίας, αλλά και τα διαρκώς αυξανόμενα περιστατικά βίας κατά των γυναικών και στη χώρα μας. Η φωτογράφηση έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού στο ζήτημα της βίας κατά των γυναικών. Την πρωτοβουλία υποστήριξαν ένθερμα πολλές συμπολίτισσές μας, επώνυμες και μη:  ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, πολιτικά πρόσωπα, ακόμη και φοιτήτριες. Όλες τους φωτογραφήθηκαν φορώντας κόκκινο φόρεμα, σύμφωνα με τον συμβολισμό του project, αλλά και το βραχιόλι που κατασκεύασε η Rich Passion ειδικά γι’ αυτό τον σκοπό.

Κωνσταντίνα Μιχαήλ και Βασιλική Καρακώστα, © Panoulis Photography

Με υπερηφάνεια και συγκίνηση, ο Θοδωρής και η Κορίνα δήλωσαν: «Το ταξίδι μόλις άρχισε. Όλοι θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα αποτελεσματικό προστατευτικό δίχτυ για όλες τις γυναίκες».

Ίρις Κρητικού, Ισαβέλλα Ντάση, Μαρία Γέρουλα, © Panoulis Photography

Θα ακολουθήσει έκθεση σε γκαλερί, της οποίας την επιμέλεια θα αναλάβει η Ίρις Κρητικού, όπου οι φωτογραφίες αυτές αλλά και το βραχιόλι θα είναι διαθέσιμα προς πώληση. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα δοθούν στο κέντρο Διοτίμα. Φυσικά, μπορείτε να αποκτήσετε το βραχιόλι και online, στο rich-passion.com.

© Panoulis Photography
Κωνσταντίνα Μιχαήλ, © Panoulis Photography
Ίρις Κρητικού, Ισαβέλλα Ντάση, Μαρία Γέρουλα, © Panoulis Photography

Μπορείτε να αγοράσετε το REDress Bracelet εδώ. 

 

 

More Stories
Grande Reverso Ultra Thin 1931