RAYMOND WEIL «Let It Be» Maestro: Tο κύκνειο άσμα για τη συλλογή των Beatles

Η RAYMOND WEIL αποκαλύπτει το τέταρτο, και τελευταίο, ρολόι της θρυλικής συλλογής της, η οποία είναι αφιερωμένη στο πιο εικονικό συγκρότημα όλων των εποχών, τους Beatles.

Η έκδοση “Let It Be” περιορίζεται σε 3.000 κομμάτια παγκοσμίως και μοιάζει σαν ένα ζωντανό αφιέρωμα στις μουσικές ρίζες του maison αλλά και σαν ένα σύμβολο της ακλόνητης ωρολογικής δεξιοτεχνίας του. Στεγάζεται σε μια κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι 40mm, και όπως λέει και το όνομά του είναι εμπνευσμένο από το τελευταίο άλμπουμ του θρυλικού συγκροτήματος που κυκλοφόρησε το 1970. Για πρώτη φορά, αυτή η περιορισμένη έκδοση ενός Maestro είναι στολισμένη με skeleton μηχανισμό, ο οποίος αποκαλύπτεται από το λεπτεπίλεπτο κόψιμο στο καντράν.

Η συνολική εικόνα του ρολογιού είναι βασισμένη στην οπτική αντίθεση που δημιουργούν το ανθρακί καντράν και οι επιχρυσωμένοι, με ροζ χρυσό, δείκτες και ενδείξεις. Ειδικά η ένδειξη της ώρας στο 4 αντιπροσωπεύει τα τέσσερα μέλη των Beatles, ενώ ο ανοιχτός μηχανισμός στο κέντρο, έτσι όπως αποκαλύπτεται, μοιάζει να θυμίζει το βιομηχανικό κέντρο του Λίβερπουλ, ως υπενθύμιση της πόλης που γέννησε τα θρυλικά “Σκαθάρια”.

Μια συμμαχία καινοτομίας, υψηλής ωρολογοποιίας και μιας ισχυρής μουσικής δέσμευσης, το “Let It Be” Maestro The Beatles φέρνει ένα διαχρονικό μήνυμα αισιοδοξίας και θυμίζει το πνεύμα μιας ολόκληρης εποχής αναβιώνοντας εικόνες, ακόμας κι εκείνης της αυτοσχέδιας συναυλίας στην ταράτσα του Apple στούντιο. Αυτή ήταν η τελευταία τους ζωντανή παράσταση.

Ως μια νέα προσθήκη στην συλλογή της RAYMOND WEIL Music Icons, το “Let It Be” συμβολίζει τη διαχρονικότητα της βρετανικής μπάντας. Με το επίσημο λογότυπο των Beatles στο 9, να εξισορροπεί τέλεια με το λογότυπο της RAYMOND WEIL στο 3 στο καντράν και να στολίζει επίσης και το case back, αυτό το συλλεκτικό μοντέλο είναι ένα πανέμορφο δείγμα της αγάπης που τρέφει η υψηλή ωρολογοποιία για την μεγάλη κληρονομιά που άφησε ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα όλων των εποχών.

Περισσότερες πληροφορίες για την RAYMOND WEIL εδώ

More Stories
To νέο εργοστάσιο της Glashütte Original