H Breitling και η IRONMAN λανσάρουν το απόλυτο “athleisure” ρολόι

Ως o νέος επίσημος συνεργάτης της διοργάνωσης IRONMAN, η Breitling γιορτάζει τη δύναμη και την αντοχή που χρειάζεται για αυτόν τον αγώνα – φαινόμενο με μια νέα συλλογή ρολογιών.

Η Breitling και η διοργάνωση IRONMAN έχουν υπογράψει μια μακροχρόνια συνεργασία και συνεργάζονται για να σχεδιάσουν μαζί τα ρολόγια Endurance Pro IRONMAN, μια ξεχωριστή σειρά του απόλυτου αθλητικού ρολογιού Breitling. Το αποτέλεσμα είναι ένα σετ από πολύ αλαφριά, αλλά πολυτελή αθλητικά ρολόγια, που συνδυάζουν υψηλή ακρίβεια, καινοτόμο τεχνολογία και έναν ζωντανό, πολύχρωμο σχεδιασμό. Το λανσάρισμα διαθέτει δύο συναρπαστικά νέα μοντέλα: μια κόκκινη έκδοση που διατίθεται παγκοσμίως σε όλες τις μπουτίκ της Breitling (όπως και στο www.breitling.com) για τους λάτρεις των σπορ και της χρονομέτρησης, καθώς και ένα μαύρο και χρυσό μοντέλο, το οποίο διατίθεται αποκλειστικά για τους αγώνες IRONMAN. Επιπλέον, και άλλα πρόσθετα μοντέλα, τα οποία προορίζονται για την κοινότητα IRONMAN έχουν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους μήνες.

Ο αγώνας IRONMAN, ξεκίνησε στο Waikiki της Χαβάης πριν από 40 ακριβώς χρόνια. Θεωρείται (και είναι) ο πιο απαιτητικός μονοήμερος αγώνας καθώς οι αθλητές καλύπτουν περίπου 4χλμ. κολύμβησης, 180χλμ. ποδήλατο και έναν μαραθώνιο, 42.2χλμ! Σήμερα, έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία παγκόσμια διοργάνωση τρίαθλου, έχει παρουσία σε πάνω από 55 χώρες και ένα πιστό κοινό που ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ενεργούς αθλητές και πάνω από 5 εκατομμύρια φανατικούς θεατές που το ακολουθούν στις χώρες που διοργανώνεται.

Ήδη από το 2019, οι Breitling και IRONMAN είχαν λανσάρει το εξαιρετικά επιτυχημένο Breitling Superocean IRONMAN Limited Edition, αλλά αυτή η νέα συνεργασία ξεκινά πλεόν μια μακροχρόνια σύμπραξη, με την Breitling να γίνεται το νέο επίσημο πολυτελές ρολόι του IRONMAN. «Το IRONMAN αντικατοπτρίζει πραγματικά τις βασικές μας αξίες απόδοσης και αντοχής. Σχεδιάσαμε ένα ιδανικό ρολόι για ελίτ αθλητές αλλά και κατ’ ουσία έναν καθημερινό αθλητικό χρονογράφο για όσους ασπάζονται αυτόν τον νικηφόρο συνδυασμό απόδοσης και πολυτέλειας», δήλωσε ο CEO της Breitling, Georges Kern.

Η νέα συλλογή Endurance Pro IRONMAN ταιριάζει σε αθλητές αλλά και στους πελάτες που αναζητούν το απόλυτο ρολόι “athleisure”, όπως το αποκαλεί η Breitling. Η κάσα 44χιλ. του είναι κατασκευασμένη από Breitlight®, το οποίο είναι 3,3 φορές ελαφρύτερο από το τιτάνιο και 5,8 φορές ελαφρύτερο από το ατσάλι, αλλά πολύ πιο σκληρό. Αυτό το αποκλειστικό υλικό υψηλής τεχνολογίας μπορεί να υπερηφανεύεται εξαιρετική αντοχή σε γρατσουνιές και διάβρωση. Ξεχωρίζει επίσης για τις αντιμαγνητικές και αντί-αλλεργικές του ιδιότητες, καθώς και για την θερμική σταθερότητα, που του δίνει μια πιο ζεστή αίσθηση από το μέταλλο. Τροφοδοτείται από τον μηχανισμό Breitling 82, ένα θερμοσυμπυκνωμένο SuperQuartz™ πιστοποιημένο με COSC χρονογράφο που είναι δέκα φορές πιο ακριβής από τον κανονικό χαλαζία και προσφέρει διάρκεια ζωής μπαταρίας περίπου τρία έως τέσσερα χρόνια.

Η διπλής κατεύθυνσης περιστρεφόμενη στεφάνη έχει χαραγμένα σημεία πυξίδας και η κορόνα του προσφέρει στον χρήστη εξαιρετική πρόσφυση και ευελιξία. Οι δείκτες της ώρας και των λεπτών είναι επικαλυμμένοι με Super-LumiNova®, καθιστώντας τους ευανάγνωστους ακόμη και σε περιορισμένες συνθήκες φωτισμού. Μαζί με το υποκαντράν των δευτερολέπτων, το καντράν έχει μετρητές χρονογράφου για τα δέκατα του δευτερολέπτου και μετρητές 30 λεπτών σχεδιασμένους για εύκολη ανάγνωση. Το ρολόι είναι αδιάβροχο στα 100 μέτρα.

Περισσότερες πληροφορίες για την Breitling εδώ. 

More Stories
To νέο Big Crown ProPilot Big Date της Oris σε μπρούντζο