Ο πλούσιος μινιμαλισμός της νέας σειράς Tonda PF της Parmigiani Fleurier

Η Parmigiani Fleurier γιορτάζει τα 25 χρόνια της ανανεώνοντας τη σειρά της Tonda PF με μια νέα συλλογή από μοναδικές δημιουργίες.

Αποτελούμενη από τρία μοντέλα, η συλλογή Tonda PF παρουσιάζει πλέον ένα βελτιωμένο πρόσωπο, το οποίο πλέον έρχεται σε κάσες από ατσάλι ή ροζ χρυσό και την νέα υπογραφή της manufacture, το νέο λογότυπο PF στο 12, μέσα σε κάθετο οβάλ πλαίσιο. Η Tonda PF είναι μια εντελώς νέα συλλογή ρολογιών της οικογένειας Tonda, η οποία περιλαμβάνει τα πιο χαρακτηριστικά complications της Parmigiani Fleurier. Το Tonda PF Micro-Rotor, είναι ένα λεπτό, high-end μοντέλο, με δύο δείκτες και με μικρο-ρότορα πλατίνας. Το Tonda PF Chronograph διαθέτει ένα σχεδόν χωνευτό καντράν και μια ενσωματωμένη κίνηση χρονογράφου υψηλής συχνότητας. Το Tonda PF Annual Calendar είναι μια μοναδική απόδειξη του πώς διακριτικές και έξυπνα προηγμένες ενδείξεις μπορούν να ενσωματωθούν σε ένα ανανεωμένο σχέδιο. Και τα τρία μοντέλα είναι διαθέσιμα σε ατσάλι με πλατινένια χειροποίητη στεφάνη ή εξ ολοκλήρου κατασκευασμένα σε ροζ χρυσό 18 καρατίων.

Το αποκορύφωμα, όμως, των νέων κυκλοφοριών της Parmigiani Fleurier είναι η περιορισμένη έκδοση του Tonda PF Split Seconds Chronograph η οποία τιμά την 25η επέτειο της εταιρείας και γι’ αυτό τον λόγο θα παραχθούν μόνο 25 κομμάτια. Διαθέτει καντράν, κάσα διαμέτρου 42mm και μπρασελέ από πλατίνα 950. Σε μια επάξια εξαίρεση στον κανόνα της συλλογής, η Parmigiani Fleurier επέλεξε ένα εξαιρετικά σπάνιο, συμπαγές καντράν από πλατίνα που ταιριάζει με τη βαθιά λάμψη και τη συγκεκριμένη γυαλάδα της κάσας και του μπρασελέ, ενώ το φινίρισμα με αμμοβολή διατηρεί την ματ και λεπτεπίλεπτη θεματική της συλλογής.

Ο Caliber PF361 είναι μια νέα έκδοση του πιο προηγμένου μηχανισμού της manufacture, βραβευμένου από το GPHG. Τρία χαρακτηριστικά κάνουν αυτόν τον μηχανισμό μια πραγματικά εξαιρετική δημιουργία. Το πρώτο, η πλατίνα και οι γέφυρες του είναι κατασκευασμένες από μασίφ ροζ χρυσό 18 καρατίων. Δεύτερον, είναι skeleton, παρόλο που το καντράν είναι κλειστό, και είναι ορατός μόνο από το πίσω μέρος της κάσας. Τρίτον, είναι ένας προηγμένος split-second χρονογράφος υψηλής συχνότητας, ο οποίος επιτρέπει τη βέλτιστη χρονομέτρηση δύο γεγονότων που ξεκινούν την ίδια στιγμή, σε δέκατα του δευτερολέπτου.

Tonda PF Annual Calendar
Tonda PF Micro-Rotor
Tonda PF Chronograph

 

Περισσότερες πληροφορίες για την Parmigiani Fleurier εδώ. 

 

More Stories
Swatch: SKIN Bioceramic