Ο Aquanaut Flyback Chronograph της Patek Philippe τώρα και σε λευκό χρυσό

Ο casual-chic Aquanaut Flyback Chronograph της Patek Philippe τώρα σε εκδοχές από λευκό χρυσό και νέα χρώματα.

Δίνοντας νέα διάσταση στον όρο «sporty-chic», ο πρώτος χρονογράφος Aquanaut λανσαρίστηκε το 2018, με κάσα από ατσάλι και πινελιές σε απροσδόκητα τολμηρό έντονο πορτοκαλί. Φέτος, η Patek Philippe παρουσιάζει τον πρώτο της χρονογράφο Aquanaut με κάσα από λευκό χρυσό, σε δύο εκδοχές με εξίσου ελκυστικά χρώματα σε καντράν και λουράκι: σκούρο μπλε και χακί.

Διαμέτρου 42,2mm και πάχους 11,9mm, η κάσα φέρει κρύσταλλο ζαφειριού μπροστά και πίσω, βιδωτή κορώνα και επιμήκη μπουτόν για τον έλεγχο των λειτουργιών του χρονογράφου. Εντός της χτυπά ο αυτόματος Caliber CH 28-520 C/528, ο οποίος αποτελείται από 308 εξαρτήματα, εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις/ώρα και προσφέρει power reserve 45 ωρών μίνιμουμ. Υποστηρίζει ώρα και λεπτά, ένδειξη ημερομηνίας και λειτουργία χρονογράφου, με υποκαντράν για τα 60 λεπτά και κεντρικά δευτερόλεπτα σε κλίμακα με διαβαθμίσεις για το 1/4ο του δευτερολέπτου.

Διαθέτει κεντρικό ρότορα από χρυσό 21Κ, column wheel και πρωτοποριακό κάθετο συμπλέκτη, που δεν προκαλεί φθορές, επιτρέποντας τη χρήση του κεντρικού δείκτη του χρονογράφου ως δείκτη για τα τρέχοντα δευτερόλεπτα (running seconds). Επιπλέον, χάρη στη λειτουργία flyback, ο χρήστης μπορεί να επανεκκινήσει τον χρονογράφο ενώ αυτός βρίσκεται εν λειτουργία, πιέζοντας απλά το μπουτόν στο 4.

Το καντράν είναι διακοσμημένο με ανάγλυφο μοτίβο ανυψωμένης σκακιέρας και φέρει απλικαρισμένους αραβικούς αριθμούς από λευκό χρυσό και δείκτες σε στυλ baton, αμφότερα επικαλυμμένα με φωσφορίζον υλικό. Το παράθυρο της ημερομηνίας στο 3 είναι χωνευτό, ενώ το υποκαντράν για τα 60 λεπτά του χρονογράφου παίρνει το σχήμα της οκτάγωνης στεφάνης με τις στρογγυλεμένες γωνίες. Αδιάβροχα ως τα 120μ., τα ρολόγια φορούν λουράκι από ultra ανθεκτικό σύνθετο υλικό, διακοσμημένα με ανάγλυφο μοτίβο.

Περισσότερες πληροφορίες για την Patek Philippe εδώ

Αντιπρόσωπος: Symbol Hellas A.E.

More Stories
H Swatch προσκαλεί τους Έλληνες καλλιτέχνες σε ένα φανταστικό art project