Πάρτυ στο Μαϊάμι για τα δέκα χρόνια αφοσίωσης της Hublot στην Τέχνη

Για πρώτη φορά στην ιστορία των εκδηλώσεων Hublot Loves Art, η Hublot συγκεντρώνει πέντε από τους διάσημους καλλιτέχνες πρεσβευτές της μαζί με φίλους της μάρκας και διασημότητες για να τιμήσει τα δέκα χρόνια της ιδιαίτερης σχέσης της με την Τέχνη.

Εδώ και δέκα χρόνια η Hublot έχει δείξει την αγάπη της για την Τέχνη με αμέτρητες καλλιτεχνικές συνεργασίες και πολλά συλλεκτικά μοντέλα που έχουν σχεδιαστεί από κορυφαία ονόματα στο χώρο της σύγχρονης Τέχνης. Για να γιορτάσει τα δέκα χρόνια αυτής της μοναδικής σχέσης, η ελβετική μάρκα επέλεξε την καλλιτεχνική σκηνή του Miami για να στήσει ένα μοναδικό πάρτι με διάσημα αστέρια και μια μοναδική έκθεση τέχνης για VIP επισκέπτες στο The Faena Forum του Miami Beach.

Marc Ferrero, Samuel Ross, Ricardo Guadalupe (CEO of Hublot), Shepard Fairey, Maxime Pleschia, Mohammed Iman Fayaz

Γνωστή ως βασικός πυλώνας των πάρτι στην Art Basel και στο Μαϊάμι, η Hublot επέστρεψε με στιλ στην εορταρτική ατμόσφαιρα που ξέρει να δημιουργεί, συγκεντρώνοντας για πρώτη φορά μερικά από τα πιο συζητημένα ονόματα της σύγχρονης τέχνης και του design: Samuel Ross, Shepard Fairey, Maxime Plescia-Buchi, Marc Ferrero καθώς και τον νικητή του Hublot Design Prize 2021 Mohammed Iman Fayaz.

Η Adriana Lima στο πάρτυ της Hublot στο Μαϊάμι

Το ταλέντο των καλλιτεχνών αλλά και τα μοναδικά έργα τους ζωντάνεψαν σε μια παρουσίαση ήχου και φωτός που παρουσίαζε τη δουλειά των καλλιτεχνών και τα αντίστοιχα έργα τους, τα οποία έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για την Hublot. Το κυκλικό δωμάτιο στο Αμφιθέατρο του Faena Forum (ένα εμβληματικό έργο design και αρχιτεκτονικής από μόνο του), ήταν ο τέλειος καμβάς για να ζωντανέψει το πνεύμα του The Art of Fusion, αυτήν την τόσο διακεκριμένη φιλοσοφία της Hublot.

Αυτή ήταν επίσης μια ιδανική ευκαιρία να παρουσιαστεί το The Art of Fusion μέσα από αληθινά παραδείγματα, δηλαδή τα ρολόγια περιορισμένων εκδόσεων που δημιούργησαν οι καλλιτέχνες: ο Shepard Fairy (The Hublot Classic Fusion Chronograph Shepard Fairey), ο Maxime Plescia-Buchi (μια πλήρης αναδρομική έκθεση που δείχνει τη σχεδιαστική εξέλιξη κομματιών από τη συλλογή Sang Bleu), ο Marc Ferrero (The Big Bang Marc Ferrero One Click) και ο Richard Orlinski (με μια πλήρη αναδρομική έκθεση Classic Fusion που περιλαμβάνει έγχρωμα κεραμικά υλικά).

Η Alissia, ή αλλιώς το μέλλον του funk, διασκέδασε τους καλεσμένους με την μουσική της

Επιπλέον, σε μια παγκόσμια αποκλειστική αποκάλυψη, ο σχεδιαστής μόδας, creative director, και πρόσφατος αποδέκτης του επίτιμου διδακτορικού διπλώματος στις Τέχνες Samuel Ross αναφέρθηκε σε ένα ρολόι που πρόκεται να αποκαλυφθεί το 2022, μια κρυφή (μέχρι τώρα) συνεργασία με την Hublot, που αυτή τη στιγμή σχεδιάζεται μεταξύ Νιόν και Λονδίνου σε απόλυτικη μυστική διαδικασία.

Περισσότερες πληροφορίες για την Hublot εδώ.

More Stories
H συλλογή Classima της Baume & Mercier σε νέα επίκαιρα χρώματα