O αξεπέραστος μινιμαλισμός του Omega De Ville Trésor

Αυτά είναι τα δύο πρώτα νέα μοντέλα της σειράς De Ville Trésor, την οποία η Omega υπόσχεται να εμπλουτίσει με ακόμη περισσότερα, περιλαμβάνοντας και προτάσεις με κάσες από ατσάλι.

Υπέροχα απλά, χωρίς το παραμικρό περιττό στοιχείο, με λεπτό προφίλ και ανεπιτήδευτα κομψά, είναι η αμπιγιέ πρόταση της manufacture για το ανδρικό κοινό της, πλάι στα στιβαρά (και σαφώς πιο δημοφιλή) Seamaster και Speedmaster. Το De Ville Trésor Power Reserve έχει κάσα διαμέτρου 40mm από γυαλισμένο κίτρινο χρυσό 18Κ.

Το θολωτό καντράν είναι χρώματος ασημί με τα υποκαντράν για τα μικρά δευτερόλεπτα και την ένδειξη του power reserve τοποθετημένα αντικριστά στο 6 και το 12 αντίστοιχα – σε μια διάταξη που μετακίνησε το λογότυπο της manufacture και την επιγραφή «Co-Axial Master Chronometer» στο 3 και το 9. Το ρολόι λειτουργεί με τον κουρδιστό στο χέρι Co-Axial Master Chronometer Calibre 8935, ο οποίος εκτελεί 25.200 ταλαντώσεις/ώρα, φέρει 29 λίθους και προσφέρει power reserve 72 ωρών.

Επίσης στα 40mm, το De Ville Trésor Small Seconds έχει κάσα από ροζ χρυσό Sedna 18Κ, που συνδυάζεται με καντράν λακαρισμένο σε πλούσιο μπορντό. Λειτουργεί με τον κουρδιστό στο χέρι Co-Axial Master Chronometer Calibre 8927, ο οποίος εκτελεί 25.200 ταλαντώσεις/ώρα, φέρει 29 λίθους και προσφέρει power reserve 72 ωρών.

Αμφότεροι οι μηχανισμοί είναι εφοδιασμένοι με το Co-Axial escapement της Omega, διαθέτουν 2 βαρέλια διατεταγμένα σε σειρά και ελατήριο τυμπάνου από πυρίτιο «Si14», ενώ είναι ανθεκτικοί σε μαγνητικά πεδία ως 15.000 Gauss. Και τα δύο ρολόγια συνοδεύονται από πιστοποίηση Μaster Χρονομέτρου από το METAS. Είναι αδιάβροχα ως τα 30μ. και φορούν δερμάτινα λουράκια.

Περισσότερες πληροφορίες για την Omega εδώ

Αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece

More Stories
Parmigiani Fleurier Kalpa Collection