Omega: Constellation Aventurine

Η μάρκα δημιουργεί κομψά μοντέλα για γυναικείους καρπούς σε έντονες αποχρώσεις

Για τις γυναίκες που εκτιμούν τη μοναδικότητα, η Omega δημιούργησε μια σειρά ρολογιών με καντράν από αβεντουρίνη σε πράσινο, μπλε ή κόκκινο χρώμα. Δεδομένου ότι μιλάμε για τον φυσικό λίθο (και όχι για το τεχνητό γυαλί) κανένα καντράν δεν είναι (εντελώς) ίδιο με κάποιο άλλο.

Σε 12 εκδοχές, με κάσες διαμέτρου 29mm από ατσάλι, χρυσό Sedna ή συνδυασμό των δύο, τα ρολόγια ανήκουν στη συλλογή Constellation, που φέτος εμπλουτίζεται με χρώμα και ακόμη πιο έντονη θηλυκότητα. Έξτρα πόντους κομψότητας προσθέτουν οι στεφάνες με τα χαρακτηριστικά σιρίτια, χαραγμένες με ρωμαϊκούς αριθμούς ή σεταρισμένες με λαμπερά διαμάντια.

Στα εικονιζόμενα μοντέλα, έντεκα διαμάντια ακτινοβολούν και στις ενδείξεις των ωρών στο καντράν, ενώ στη θέση 6 έχει τοποθετηθεί το στρογγυλό παράθυρο της ημερομηνίας. Τα τρία χρυσά ρολόγια που παρουσιάζουμε εδώ λειτουργούν με τον αυτόματο OMEGA Co-Axial Master Chronometer Cal. 8701, πιστοποιημένο από το METAS.

Ο μηχανισμός εκτελεί 25.200 ταλαντώσεις/ώρα, φέρει 28 λίθους και προσφέρει power reserve 50 ωρών. Διαθέτει ελατήριο τυμπάνου από πυρίτιο και Co-Axial escapement, ενώ είναι ανθεκτικός σε μαγνητικά πεδία ως 15.000 Gauss. Είναι δε ορατός από το ανοιχτό με κρύσταλλο ζαφειριού πίσω μέρος της κάσας, από το οποίο μπορεί κανείς να παρατηρήσει τον ρότορα από χρυσό Sedna και το λεπτό φινίρισμα με Côtes de Genève σε στυλ αραμπέσκ. Αδιάβροχα ως τα 50μ., τα ρολόγια φορούν δερμάτινα λουράκια σε χρώμα ασορτί με το καντράν.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece

More Stories
Η αρχιτεκτονική ακτινοβολία του Le Régulateur Louis Erard x atelier oï