O ανανεωμένος χρονογράφος Pontos της Maurice Lacroix

Η μάρκα ανανεώνει με συνέπεια ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της

 

Ο χρονογράφος της συλλογής Pontos είναι ο ορισμός του επιτυχημένου προϊόντος. Είναι ένα ρολόι αξιόπιστο και ευανάγνωστο, με διαχρονικό design που, χάρη στις διακριτικές αισθητικές επεμβάσεις στις οποίες υποβάλλεται κατά καιρούς, δεν μοιάζει ποτέ παρωχημένο. Αυτά, σε συνδυασμό με την προσιτή τιμή του, το καθιστούν ιδιαίτερα δημοφιλές στο καταναλωτικό κοινό, στο οποίο η Maurice Lacroix προσφέρει συνεχώς νέες επιλογές, σε διάφορους συνδυασμούς υλικών και χρωμάτων.

Χωρίς να επαναπαύεται στις δάφνες της, η μάρκα παρουσιάζει τέσσερις νέες εκδοχές του Pontos Chronograph 43mm με καντράν σε μαύρο ή ανθρακί χρώμα, που συνδυάζονται με δερμάτινα λουράκια ή κομψά τρίσειρα μπρασελέ. Η σχεδιαστική ανανέωση έγκειται αυτή τη φορά στη βελτίωση της αναγνωσιμότητας και την υπογράμμιση της συνολικής αίσθησης πολυτέλειας.

Φινιρισμένα με μοτίβο Sunray, τα καντράν χαρακτηρίζονται από έντονα κοντράστ. Φέρουν μοντέρνους αραβικούς αριθμούς σε μεταλλικό ή χρυσαφί χρώμα και ton-sur-ton υποκαντράν. Με τα μικρά δευτερόλεπτα να τρέχουν στο 9, τα υποκαντράν για τις ενδείξεις του χρονογράφου είναι διατεταγμένα στον κατακόρυφο άξονα, ενώ η ένδειξη της ημερομηνίας βρίσκεται στο 6, εντός του υποκαντράν για τις 12 ώρες.

Φυσικά, οι τρεις κεντρικοί δείκτες είναι ενισχυμένοι με Super-LumiNova, για χρήση του ρολογιού σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Διαμέτρου 43mm, οι κάσες είναι κατασκευασμένες από ατσάλι με γυαλισμένο και βουρτσισμένο φινίρισμα, ενώ το πίσω μέρος τους είναι ανοιχτό με κρύσταλλο ζαφειριού, από το οποίο διακρίνεται ο αυτόματος Caliber ML112, βασισμένος στον ETA/Valjoux 7750 – έναν από τους αναγνωρίσιμους, αξιόπιστους και ευρέως χρησιμοποιούμενους μηχανισμούς χρονογράφου στη βιομηχανία του ρολογιού. Εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις/ώρα, φέρει 21 λίθους και προσφέρει power reserve 42 ωρών, ενώ είναι διακοσμημένος με μοτίβα Perlage και Côtes de Genève.

Τα νέα Pontos Chronograph 43μμ είναι αδιάβροχα ως τα 100μ., ενώ ένα ακόμη προτέρημά τους είναι η ενσωμάτωση του συστήματος Easy Strap Exchange, που επιτρέπει την εύκολη εναλλαγή ανάμεσα σε μπρασελέ και δερμάτινα λουράκια (διακοσμημένα με το εμβληματικό μονόγραμμα της Maurice Lacroix) χωρίς χρήση εργαλείων.

Διάθεση: Inglessis

More Stories
H Czapek & Cie αποκαλύπτει το Antarctique Rattrapante Ice Blue