Το απόλυτο καλοκαιρινό ρολόι από τη Linde Werdelin

Το νέο Oktopus Moon 3DTP White Black Ink συνδυάζει υλικά υψηλής τεχνολογίας και έντονο κοντράστ λευκού-μαύρου

 

Απόγονος του περυσινού Oktopus Black Ink, με το οποίο η δανοελβετική μάρκα γιόρτασε τα 20ά γενέθλιά της, το νέο Oktopus Moon 3DTP White Black Ink είναι, σύμφωνα με τον συνιδρυτή της Jorn Werdelin, «το απόλυτο καλοκαιρινό ρολόι». Ένα statement piece που έλκει το βλέμμα χάρη στο εντυπωσιακό κοντράστ λευκού-μαύρου, τις πληθωρικές διαστάσεις του και, βεβαίως, τη νέα ερμηνεία των φάσεων της σελήνης από τον Δανό Svend Andersen.

Σε μαύρο χρώμα, η κάσα του ρολογιού είναι κατασκευασμένη από 3DTP™ (3-Dimensional Thin Ply Carbon), ένα υλικό που προκύπτει από το στοίβαγμα λεπτών φύλλων άνθρακα και χαρακτηρίζεται  από υψηλή αντοχή σε συνδυασμό με ελαφρότητα. Διαμέτρου 44mm, φέρει κορώνα και καπάκι από τιτάνιο, αμφότερα διακοσμημένα με μοτίβο χταποδιού, στεφάνη από λευκό κεραμικό με βίδες από μαυρισμένο τιτάνιο, και κρύσταλλο ζαφειριού με εσωτερική αντιανακλαστική επικάλυψη. Το skeleton καντράν είναι δομημένο σε πέντε επίπεδα και φέρει ευμεγέθεις αραβικούς αριθμούς στο 3, το 9 και το 12, ενισχυμένους με Super-LumiNova.

Ο μηχανισμός που εξοπλίζει το ρολόι επινοήθηκε και αναπτύχθηκε αποκλειστικά για τη Linde Werdelin από την Andersen Genève του master ωρολογοποιού Svend Andersen. Εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις/ώρα και προσφέρει power reserve 42 ωρών. Το σύνολο ολοκληρώνεται με λουράκι από rubber σε λευκό χρώμα.

Ο σπορ χαρακτήρας του νέου Oktopus υποστηρίζεται από την υψηλή του στεγανότητα, ως τα 300μ., που σημαίνει ότι το ρολόι αυτό μπορεί να σας ακολουθήσει σε όλες σας τις υποθαλάσσιες περιπέτειες.

More Stories
Ένα ρολόι που σας κάνει αλκοτέστ!