‘Ενα νέο ρολόι, σε προσιτή τιμή, έρχεται από την Μ.Α.D.Gallery της MB&F

To Μ.Α.D.1. θα είναι το πρώτο ρολόι της προσιτής συλλογής M.A.D.Edition που ανακοίνωσε ο Maximilian Büsser και το οποίο θα λανσαριστεί το 2022 κατευθείαν μέσα από την καρδιά της M.A.D.Gallery, έδρα της MB&F.

Όταν πρίν ένα μήνα ο Maximilian Büsser, ο ιδιοκτήτης & δημιουργικός διευθυντής της MB&F μίλησε για ένα νέο M.A.D.Edition ρολόι, το οποίο δεν θα έφερε την σφραγίδα της MB&F, αλλά θα ήταν κάτι πραγματικά πρωτότυπο σε πολύ χαμηλότερο επίπεδο τιμής (απ’ ότι μας έχει συνηθίσει η εταιρεία του) οι πιο φανταστικές εικασίες άρχισαν να κυκλοφορούν στην αγορά.

Στις αρχές του Ιουλίου, ο ίδιος ο Büsser, έσπασε τη σιωπή και ανακοινώνοντας το M.A.D.1 watch, ένα ρολόι το οποίο δεν θα ξεπερνά τα 4.500 ευρώ και το οποίο θα είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στην αγορά το 2022.

Ωστόσο, όπως τονίζει και ο ίδιος, ακόμη κι αν νιώθει πραγματικά περήφανος για το αποτέλεσμα, δεν μπορεί να βάλει το όνομα MB&F  σε αυτό το μοντέλο, αφού η μηχανική, η πολυπλοκότητα και φυσικά το τελικό αποτέλεσμα δεν παίζουν στην ίδια κατηγορία πρωταθλήματος.

Έτσι λοιπόν δημιούργησε μια νέα ετικέτα, “M.A.D. Edition”, η οποία θα συνδέει το σύμπαν της μηχανικής τέχνης για το οποίο είναι διάσημη η M.A.D. Gallery. Φυσικά, σε αυτήν την κατηγορία τιμής, η ανάπτυξη ενός καινούργιου caliber από το μηδέν προφανώς δεν θα ήταν καλή επιλογή. Mε ένα σύστημα αυτόματου κουρδίσματος μονής κατεύθυνσης που επιτρέπει στον ρότορα να περιστρέφεται εύκολα και με υψηλή ταχύτητα από την αξιόπιστη Miyota, το M.A.D.1 watch μπαίνει σε γραμμή παραγωγής για να μπορέσει να φτάσει στις βιτρίνες των M.A.D. Galleries στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Περισσότερες πληροφορίες για το M.A.D.1 ρολόι και την M.A.D.Edition εδώ

More Stories
Corum Ti Bridge Automatic Dual Winder