Η νέα μπουτίκ της IWC στην Αθήνα

Η ελβετική μάρκα άνοιξε την πρώτη της μπουτίκ στην Ελλάδα, στη γωνία Βουκουρεστίου και Βαλαωρίτου στο Κολωνάκι.

Στους τόνους της άμμου και του σκουρόχρωμου ξύλου, ο χώρος είναι ζεστός και συγχρόνως λαμπερός, με οθόνες που προβάλλουν τα τελευταία μοντέλα της manufacture από το Schaffhausen και απαστράπτουσες βιτρίνες που φιλοξενούν συλλογές limited edition αλλά και τα πιο διαχρονικά ρολόγια της.

Στο πιο πολυσύχναστο σημείο του Κολωνακίου, η πρώτη μπουτίκ της IWC στην Ελλάδα σχεδιάστηκε από τους in-house αρχιτέκτονές της στα πρότυπα των καταστημάτων της στις μεγάλες πρωτεύουσες του κόσμου. Εδώ, η εμπειρία των αγορών απογειώνεται χάρη στη λειτουργία ειδικών χώρων, όπως το privé, όπου οι μυημένοι μπορούν να γνωρίσουν τα ρολόγια απερίσπαστοι, αλλά και ο υπόγειος χώρος, όπου θα διοργανώνονται εργαστήρια, σεμινάρια και ιδιωτικές παρουσιάσεις.

Για τη πρώτη μπουτίκ της στην Αθήνα, η manufacture επέλεξε να συνεργαστεί με την οικογένεια Ιμάνογλου, με την οποία μοιράζεται το ίδιο πάθος για κορυφαία πελατειακή εξυπηρέτηση και καινοτομία. Με παράδοση που μεταδόθηκε από τον Κωνσταντινουπολίτη παππού στα παιδιά και τα εγγόνια του στην Αθήνα, η οικογένεια Ιμάνογλου γράφει ιστορία στον χώρο του καλού ρολογιού και του κοσμήματος εδώ και πάνω από 60 χρόνια.

Στην μπουτίκ του Κολωνακίου, στην καρδιά ενός προορισμού με εξαιρετική δυναμική για την IWC, προσφέρει ακριβώς αυτό που η manufacture αναζητεί για τους πελάτες της: πολυτελή εμπειρία αγορών, εξατομικευμένο σέρβις και, κυρίως, βαθιά γνώση του προϊόντος.

Καθώς η Ελλάδα αποτελεί μία σημαντική αγορά που προσφέρει μεγάλη προοπτική για τη μάρκα, κύριο μέλημα για τη μπουτίκ της IWC στην Αθήνα είναι να ενισχύσει την εμπειρία των πελατών της σε μία εξέχουσα τοποθεσία παρέχοντας στους θαυμαστές της Υψηλής Ωρολογοποιίας τη δυνατότητα να εισέλθουν στον κόσμο της IWC Schaffhausen.

Διαθέτοντας μία αναπτυσσόμενη κοινότητα φίλων της Υψηλής Ωρολογοποιίας, αγοραστών αλλά και συλλεκτών, η Αθήνα αποτελεί την ιδανική τοποθεσία και μία φυσική εξέλιξη για την IWC Schaffhausen. Η νέα μπουτίκ της IWC αποτελεί το αποκλειστικό σημείο πώλησης για τη μάρκα στην Αθήνα.

IWC Schaffhausen Boutique – Athens

Βουκουρεστίου 24 & Βαλαωρίτου 4, Αθήνα

Τηλ. 2010 364 6666

Περισσότερες πληροφορίες για την IWC Schaffhausen εδώ

More Stories
Νέο oversized μοντέλο από την Graham