H Louis Vuitton αποκαλύπτει το νέο Tambour Horizon Light Up

Η Louis Vuitton επεκτείνει τον κατάλογό των connected ρολογιών της με το τελευταίο μοντέλο Tambour Horizon Light Up, εξοπλισμένο με ένα ειδικά σχεδιασμένο λειτουργικό σύστημα, κατάλληλο για iPhone και Android.

Ο γαλλικός οίκος σχεδιασμού ανανεώνει τη γνωστή σιλουέτα και το κυρτό προφίλ της κάσας του διάσημου μοντέλου της Tambour, και το προσαρμόζει με απόλυτη καλαισθησία στην ψηφιακή και “connected” προσωπικότητα του νέου μοντέλου Horizon. Τώρα η οθόνη του ρολογιού κρύβεται κάτω από ένα καμπυλωτό κρύσταλλο από ζαφείρι, το οποίο καλύπτει απρόσκοπτα την οθόνη της συσκευής, εξοπλισμένη με 24 LED φώτα, που τονίζουν όχι μόνο τις ενδείξεις, αλλά και μια ψηφιακή στεφάνη στολισμένη με τον εμβληματικό λογότυπο της μάρκας.

Αρχικά, το ρολόι θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδοχές – το Polished Steel, το Matte Black και το Matte Brown – το τελευταίο εκ των οποίων σύμφωνα με τον οίκο είναι μια «αντανάκλαση ενός από τους πιο εμβληματικούς και ιστορικούς χρωματικούς κώδικες του maison».

 

 

Όσον αφορά τις προσαρμογές, οι πελάτες θα μπορούν να αλλάζουν την οθόνη, η οποία σε αντίθεση με άλλα connected ρολόγια, θα είναι πάντα ανοιχτή για να ταιριάζει σε όποια διάθεση, εμφάνιση ή περίσταση προτιμά ο χρήστης. Επιπλέον, οι πελάτες θα μπορούν να προσθέσουν τα αρχικά τους στη συσκευή τους, ανάλογα με το χρώμα και τη γραμματοσειρά που επιλέγουν.

Το connected αυτό μοντέλο είναι εξοπλισμένο με ένα ειδικά σχεδιασμένο λειτουργικό σύστημα που ανταποκρίνεται σε μεγάλο βαθμό σε ένα “swipe” σύστημα. Εάν σύρετε προς τα δεξιά, δηλαδή, θα ανοίξει η καρτέλα “My Day”, η οποία εμφανίζει την ατζέντα του χρήστη, τον αριθμό βημάτων και τον καρδιακό ρυθμό, καθώς και τον καιρό ή την ποιότητα του αέρα. Εάν σύρετε προς τα κάτω θα σας βγουν οι προσωπικές ειδοποιήσεις που του έχετε ορίσει. Ομοίως, η σάρωση προς τα πάνω θα εμφανίσει τον πίνακα ελέγχου και η σάρωση προς τα αριστερά ανοίγει το “My Travel”, το οποίο αποθηκεύει ταξιδιωτικά σχέδια και τις κάρτες επιβίβασης του χρήστη. Το ρολόι είναι διαπιστευμένο ως «κατασκευασμένο για iPhone» και επίσης είναι συμβατό με smartphone Android και HarmonyOS.

Περισσότερες πληροφορίες για την Louis Vuitton εδώ.

 

More Stories
To επίσημο ρολόι των πτήσεων μηδενικής βαρύτητας