Κερδίστε το επίσημο ρολόι της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου!

Το www.Watchlovers.gr, στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας του με τo Vichos Group, εμπλουτίζει τις ηλεκτρονικές του προθήκες με μια σειρά από συλλεκτικά ρολόγια της Vostok Europe. Ανάμεσα σε αυτά είναι και το επίσημο ρολόι της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου της Ελλάδας, λίγες εβδομάδες προτού να αρχίσει το μαγικό της ταξίδι στα γήπεδα της Βραζιλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

Το Vostok Europe for the Hellenic National Football Team είναι μια συλλεκτική έκδοση περιορισμένης κυκλοφορίας 500 τεμαχίων, που θα φορούν τόσο οι παίκτες, όσο και ο προπονητής της ομάδας. Έχει μηχανισμό quartz ακριβείας Miyota 2115, κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι διαμέτρου 43 mm και κρύσταλλο από ορυκτό ειδικής σκλήρυνσης. Το καντράν του είναι λευκό, με το σήμα της ΕΠΟ στη θέση 12 και το Εθνόσημο στη θέση 6, ενώ στο πίσω μέρος είναι χαραγμένος ο μοναδικός αριθμός σειράς, μαζί με το Εθνόσημο και το σήμα της ΕΠΟ. Φορά δερμάτινο λουράκι σε μαύρο χρώμα. Υποστηρίζει ώρα, λεπτά και δευτερόλεπτα κεντρικά και έχει ένα παράθυρο για την ημερομηνία στο 6. Είναι αδιάβροχο στα 50 μέτρα.

Μπορείτε να κερδίσετε το επίσημο ρολόι της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου απαντώντας σωστά σε δύο πολύ απλές ερωτήσεις, αφότου δείτε το βίντεο που ακολουθεί στο τέλος του post: 

1) Ποιος είναι ο μοναδικός αριθμός σειράς του ρολογιού που κληρώνουμε; 

2) Ποιο είναι το όνομα του προπονητή της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στο Μουντιάλ 2014; 

Στείλτε τις απαντήσεις σας στο info@chronosplus.gr μέχρι και τις 12 Ιουνίου 2014, με τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας σας (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο). Όσοι απαντήσουν σωστά και στις δύο ερωτήσεις θα μπουν στην κλήρωση για ένα μοναδικό συλλεκτικό ρολόι της Vostok Europe από το Watchlovers

Καλή επιτυχία σε εσάς, αλλά και στην Εθνική μας Ομάδα!

More Stories
Hands On με το Bulova Champlain Precisionist Chronograph Black