Breitling Chronospace Military

To Breitling Chronospace Military είναι ένα τέλειο δείγμα της φιλοσοφίας Breitling instruments for professionals, καθώς μπορεί να αντεπεξέλθει στις ανάγκες ενός πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας. 

Δεν είναι μόνο το λουράκι στρατιωτικού τύπου που το δειχνει αυτό, αλλά και η κάσα από ατσάλι μαύρου χρώματος με την στεφάνη που περιστρέφεται προς δύο κατευθύνσεις και έχει πάνω της μία κλίμακα πυξίδας, για εύκολο προσανατολισμό και χρήση ακόμα και εάν ο πιλότος φορά γάντια. 

Στο εσωτερικό του έχει τον Breitling Caliber 78, ο οποίος είναι ένας χρονογράφος SuperQuartz με ακρίβεια ενός εκατοστού του δευτερολέπτου, με πιστοποίηση χρονομέτρου COSC. Έχει αναλογική και ψηφιακή απεικόνιση της ώρας σε διαμόρφωση 12 και 24 ωρών, ενώ έχει επίσης ξυπνητήρι, αντίστροφη μέτρηση, εμφάνιση διπλής χρονικής ζώνης, Παγκόσμια Ώρα, ημερολόγιο με δυνατότητα προγραμματισμού για 4 χρόνια και ένδειξη φόρτισης της μπαταρίας.

Η διάμετρος της ατσάλινης κάσας είναι 46 mm, ενώ το χρώμα του καντράν είναι μαύρο του ηφαιστείου. Έχει κρύσταλλο ζαφειριού και είναι αδιάβροχο στα 50 μέτρα. 

Δείτε το και στο βίντεο που ακολουθεί. 

More Stories
Τέσσερα νέα Club Campus από τη Nomos Glashütte