Jaeger LeCoultre Master Grande Tradition Grande Complication

Η Jaeger LeCoultre παρουσιάζει το Master Grande Tradition Grande Complication, ένα αριστούργημα Υψηλής Ωρολογοποιίας που πολύ θα θέλαμε να βρίσκεται στο χέρι μας…

Το ρολόι δικαιολογεί τον τίτλο Grande Complication, καθώς έχει ένα minute repeater, ένα flying tourbillon και ένα ζωδιακό ημερολόγιο. Δεν είναι τυχαίο που αυτό το ρολόι θα είναι εξαιρετικά limited edition, αφού μόνο 8 κομμάτια του θα παραχθούν σε κάσα από λευκό χρυσό με διάμετρο 46,7 mm.

Ένας μικρός ήλιος στο καντράν κάνει μία πλήρη περιστροφή περιμετρικά της στεφάνης στην 24ωρη ένδειξη της ώρας, μαζί με τα σύμβολα του ζωδιακού κύκλου, τις ημέρες και τον μήνα του έτους. Παράλληλα, ένας χαρακτηριστικός και καθαρός ήχος παράγεται από δύο κρυστάλλινα gongs με trebuchet hammers. Κεντρικά υποστηρίζει ώρα και λεπτά, ενώ ο χάρτης του ουρανού στο καντράν ανταποκρίνεται στο Βόρειο Ημισφαίριο.

Στο εσωτερικό του ρολογιού συναντάμε τον μηχανισμό Jaeger LeCoultre Calibre 945, ο οποίος είναι εξολοκλήρου συναρμολογημένος στο χέρι. Έχει χειροκίνητο κούρδισμα και εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις ανά ώρα, αποτελείται από 527 μέρη και φέρει 49 λίθους. Το power reserve του είναι 48 ώρες.

Το ρολόι είναι αδιάβροχο στα 50 μέτρα και φορά δερμάτινο λουράκι.

More Stories
Το Season 1 της De Bethune είναι ένα γλυπτό για το χέρι