Το Intelligent Money British GT Championship συνεργάζεται με την Rebellion Timepieces

Οι φετινοί πρωταθλητές του Intelligent Money British GT3 και GT4 θα λάβουν ο καθένας από ένα ειδικό αναμνηστικό ρολόι σχεδιασμένο από το νέο Επίσημο Χρονομετρητή του πρωταθλήματος, την REBELLION Timepieces.

Με έδρα το Lonay, στις όχθες της λίμνης της Γενεύης, η πολυτελής ωρολογοποιία είναι είναι παγκοσμίως γνωστή για τον τολμηρό της σχεδιασμό, τις limited edition συλλογές και την ασυμβίβαστη έμπνευση της.

Η απόλυτη επιδίωξη της τελειότητας του μηχανοκίνητου αθλητισμού βρίσκεται επίσης στο επίκεντρο κάθε σχεδίου REBELLION Timepieces. Οι συνεργασίες υψηλού επιπέδου μεταξύ της REBELLION Timepieces και το άθλημα συνεχίζονται μέχρι σήμερα, όπως για παράδειγμα με την Alfa Romeo F1 Team ORLEN και του Ράλι Dakar.

Το γεγονός αυτό ενισχύεται μέσω της νέας συνεργασίας με το GT3 του SRO Motorsports Group, Fanatec GT World Challenge Powered by AWS, η οποία διοργανώνει πρωταθλήματα σε τέσσερις διαφορετικές ηπείρους.

Οι γενικοί πρωταθλητές GT3 και GT4 του Βρετανικού GT θα λάβουν ο καθένας ένα από τα τέσσερα χαραγμένα αυτόματα ρολόγια Twenty-One GMT, η σχεδίαση των οποίων έχει εμπνευστεί από ένα κλασικό τιμόνι αυτοκινήτου.

More Stories
Η ιταλική κομψότητα του Οίκου Damiani