Αυτό είναι το πρώτο IWC Big Pilot’s Watch με λειτουργία χρονογράφου

H IWC Schaffhausen αποκαλύπτει το Big Pilot’ s Watch Monopusher Edition ‘Le Petit Prince’, το πρώτο Big Pilot’s Watch που διαθέτει λειτουργία χρονογράφου.

Ένα ακόμη μοντέλο έρχεται να προστεθεί στη μεγάλη συλλογή των ειδικών εκδόσεων της IWC που είναι αφιερωμένη στον συγγραφέα Antoine de Saint- Exupery. Το Βig Pilot’ s Watch Monopusher Edition ‘Le Petit Prince’ διαθέτει χαρακτηριστικό καντράν σε βαθύ μπλε χρώμα και πλαισιώνεται από μία κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι και δείκτες rhodium plated. Επιπρόσθετα, οι δείκτες και οι αριθμητικές ενδείξεις διαθέτουν ειδική φωσφορίζουσα επίστρωση έτσι ώστε η ώρα να είναι ευανάγνωστη και στο σκοτάδι.

Ο in-house μηχανισμός Caliber 59365 είναι ένας από τους τρεις in- house μηχανισμούς χρονογράφου της IWC. Μαζί με τους μηχανισμούς 69000 και 89000, ο συγκεκριμένος μηχανισμός αποδεικνύει την εμπειρία και την τεχνογνωσία που η IWC έχει αποκτήσει στο σχεδιασμό και την κατασκευή χρονογράφων. Επιπλέον, αποτελεί τον μοναδικό χρονογράφο που κουρδίζεται χειροκίνητα: 70 περιστροφές της κορώνας είναι αρκετές για να χτίσουν το μέγιστο απόθεμα ενέργειας των οκτώ ημερών. Η ένδειξη αποθέματος ενέργειας στην πίσω πλευρά της κάσας είναι ορατή μέσα από το διαφανές κρύσταλλο ζαφειριού και δείχνει την ενέργεια η οποία απομένει στο κύριο ελατήριο.

O χρονογράφος Monopusher ρυθμίζεται μέσω ενός μπουτόν το οποίο είναι ενσωματωμένο στην κορώνα, καθιστώντας τη λειτουργία του εξαιρετικά εύκολη στη χρήση και πρακτική. Όταν το μπουτόν πιέζεται μία φορά, ξεκινά μία νέα μέτρηση χρόνου. Πιέζοντας το μπουτόν για δεύτερη φορά η χρονομέτρηση σταματά. Μετρήσεις χρόνου μέχρι και μίας ώρας παρουσιάζονται στο παράθυρο στη θέση 12. Όταν το μπουτόν πατηθεί για τρίτη φορά, ο χρονογράφος επαναφέρεται στην αρχική του θέση.

Φοράει καφέ δερμάτινο λουράκι που διαθέτει αναδιπλούμενο κούμπωμα. Το Big Pilot’ s Watch Monopusher Edition ‘Le Petit Prince’ διατίθεται στις IWC Boutiques, στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας iwc.com.

Περισσότερες πληροφορίες για την IWC εδώ

Αντιπρόσωπος: Richemont

More Stories
Tissot T-Complication Squelette