Το νέο IWC Laureus Sport for Good Edition είναι το πρώτο με μπλε κεραμική κάσα

Η IWC Schaffhausen πριν λίγες μόνο ημέρες κυκλοφόρησε το 15ο ρολόι Laureus Sport for Good Edition, φέρνοντας αυτή τη φορά την απόχρωση του χαρακτηριστικού μπλε χρώματος της φιλανθρωπικής οργάνωσης σε ολόκληρη την κάσα και όχι μόνο στο καντράν.

«Ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο». Το έργο της Laureus Sport for Good ακολουθεί αυτόν τον ισχυρό οδηγό, μια αρχή και αξία που θεσπίστηκε από τον ιδρυτικό προστάτη του Laureus, τον Νέλσον Μαντέλα. Το Laureus Sport For Good ξεκίνησε από τη Richemont και την Daimler το 2000 με στόχο «να χρησιμοποιήσει τον αθλητισμό για να μεταμορφώσει τη ζωή των παιδιών και των νέων και να τερματίσει τη βία, τις διακρίσεις και τα μειονεκτήματα κοινωνικών ομάδων». Από το 2006, και κάθε χρόνο, η IWC κυκλοφορεί ένα ρολόι ειδικής έκδοσης προς τιμήν της Laureus Sport for Good.

Αυτό το συλλεκτικό μοντέλο που κατασκευάζει κάθε χρόνο η IWC Schaffhausen είναι ένα ρολόι περιορισμένης έκδοσης με τα έσοδα από αυτό να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς της οργάνωσης. Συνήθως, κάθε μοντέλο φέρει το μπλε του φιλανθρωπικού ιδρύματος, κάποιες φορέα να εμφανίζεται στο καντράν ή στον ιμάντα του, αλλά αυτή τη φορά η IWC έχει δημιουργήσει επίσης την κάσα για αυτό το Pilot’s Watch Automatic Edition “Laureus Sport for Good” από αδιάβροχο μπλε κεραμικό, με ματ φινίρισμα. Επίσης, για να τονίσει περισσότερο τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του νέου μπλε μοντέλου, το μπλε καντράν παρουσιάζει ένα έντονο κοντράστ με τα λευκά αραβικά νούμερα και τους δείκτες καλυμμένους με Super-LumiNova. Mέσα του χτυπά ο μηχανισμός IWC 32111 ο οποίος προσφέρει power reserve 120 ωρών. Για να ολοκληρώσει την εμφάνιση του νέου μοντέλου, η IWC Schaffhausen παρουσιάζει το νέο ρολόι με μπλε λουράκι από καουτσούκ και ύφασμα.

Το case back κάθε συλλεκτικού ρολογιού για την Laureus Sport for Good περιλαμβάνει την σφραγισμένη εικονογράφηση ενός παιδιού, τη νικήτρια συμμετοχή σε έναν διαγωνισμό που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την IWC Schaffhausen και απευθύνεται σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν σε προγράμματα Laureus σε όλο τον κόσμο. Η φετινή νικήτρια συμμετοχή «Vivir en Armonía» είναι της 12χρονης Melissa Mejía Castilla από την Κολομβία.

To σχέδιο «Vivir en Armonía» που βρίσκεται στο case back του IWC Pilot’s Watch Automatic Edition “Laureus Sport for Good”

Το Pilot’s Watch Automatic Edition “Laureus Sport for Good” είναι ήδη διαθέσιμο σε 750 κομμάτια μέσω των μπουτίκ της IWC, εξουσιοδοτημένων συνεργάτων λιανικής ή online στο IWC.com.

Περισσότερες πληροφορίες για την IWC εδώ. 

 

 

More Stories
Omega Constellation Sedna