Η Seiko Epson Corporation συμπληρώνει 70 χρόνια καινοτομίας

Η διαδρομή της Epson ξεκίνησε το 1942 με την ίδρυση εταιρείας κατασκευής εξαρτημάτων ρολογιών με όνομα Daiwa Kogyo στην πόλη Suwa, στην περιοχή Nagano της Ιαπωνίας. Η εταιρεία ξεκίνησε με 9 μόλις υπαλλήλους σε μια αποθήκη.

Για 70 χρόνια και εν μέσω σημαντικών αλλαγών σε συμπεριφορές και τρόπους ζωής, η Epson συνέχισε να δημιουργεί προϊόντα που εμπλουτίζουν τις ζωές των ανθρώπων και προσφέρουν περισσότερη άνεση αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της στο monozukuri, που μεταφράζεται ως η τέχνη και η επιστήμη της κατασκευής. Η ικανότητα της Epson να βελτιώνει σημαντικά τις ζωές των ανθρώπων και τις επιχειρήσεις προέρχεται από τις καταβολές της ως κατασκευαστής ρολογιών, καθώς ανέπτυξε τεχνολογίες υψηλής ακρίβειας, χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης και μικρού μεγέθους που οδήγησαν στα προϊόντα, όπως το πρώτο παγκοσμίως ρολόι quartz, έγχρωμοι εκτυπωτές inkjet για εκτύπωση φωτογραφιών στο σπίτι και προβολείς που έφεραν την επανάσταση στις παρουσιάσεις.

Στο μέλλον, η Epson θα συνεχίσει να τελειοποιεί τις τεχνολογίες της με στόχο τη δημιουργία επαναστατικών προϊόντων και υπηρεσιών για να ικανοποιεί και να εκπλήσεισυνεχώς τους καταναλωτές παγκοσμίως.

The premium watch magazine

More Stories
Πασχαλινά δώρα από τα κοσμηματοπωλεία Patseas