Βραβείο Plus X στην Porsche Design Sport

Η Porsche Design Sport κερδίζει τον τίτλο της πιο καινοτόμου φίρμας για το 2012 κατακτώντας τον περιζήτητο τίτλο Plus X για τη σειρά αθλητικών παπουτσιών που ανέπτυξε σε συνεργασία με την Adidas. 

H Porsche Design μαζί με την Adidas διακρίνονται για τα υποδήματα που δημιουργούν από κοινού και ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν στην αγορά από τον Νοέμβριο του 2012 και έπειτα. Συγκεκριμένα αφορά στα μοντέλα Gym Easy Trainer, τη ναυαρχίδα της σειράς Gym collection, το Bounce:S³ και το μοντέλο Tubular Bounce.  Και τα τρία μοντέλα συνδυάζουν το δυναμικό σχεδιασμό, την τεχνολογία, την άνεση και τη φουτουριστική αισθητική.

Το Gym Easy Trainer είναι ένα παπούτσι χαμηλού βάρους που βοηθά το πόδι να αναπνέει, ενώ το Bounce:S³ μοιάζει σαν να διαθέτει σύστημα ανάρτησης που θα συναντούσε κανείς σε ένα αυτοκίνητο, για την απορρόφηση όλων των κραδασμών και την προσφορά υψηλών επιδόσεων στον κάτοχό του. Το Tubular Bounce φέρει την τεχνολογία Tubular της Adidas, η οποία αντλεί την έμπνευσή της από τα ελαστικά και έχει ως σκοπό να προσφέρει άριστο κράτημα κάτω από όλες τις συνθήκες. 

Για την Porsche Design η εν λόγω βράβευση αποτελεί την επιβεβαίωση της προσπάθειάς της να προσφέρει σειρά από καινοτόμα προϊόντα στον σύγχρονο άντρα, τα τελευταία χρόνια. Η Porsche Design Sport είναι η σύμπραξη της Porsche Design με την Adidas, με σκοπό να συνδυαστούν οι υψηλές επιδόσεις, με το Lifestyle, την τεχνολογία και το απαράμιλλο στιλ. 

More Stories
H Emporio Armani χτίζει ένα καλύτερο μέλλον