Ένα ακόμη χαρούμενο λουλούδι του Murakami στο νέο πολύχρωμο Classic Fusion της Ηublot

Η Hublot και ο Takashi Murakami αποκαλύπτουν το δεύτερο ρολόι της συνεργασίας τους: το Classic Fusion Takashi Murakami Sapphire Rainbow. Αυτό το νέο ρολόι παίρνει ξανά το χαμογελαστό λουλούδι, το εμβληματικό θέμα των έργων του Ιάπωνα καλλιτέχνη, και το μεταμορφώνει σε έναν ανεμοστρόβιλο διαφάνειας και χρωμάτων.

Αφού κυκλοφόρησαν το πρώτο ρολόι της συνεργασίας τους στις αρχές του έτους – ένα All Black, το οποίο έγινε αμέσως ένα πολύτιμο συλλεκτικό αντικείμενο – η Hublot και ο Takashi Murakami συνεχίζουν να μεταφέρουν τον πολύχρωμο κόσμο του Ιάπωνα καλλιτέχνη στην ωρολογοποιία, παρουσιάζοντας το Classic Fusion Takashi Murakami Sapphire Rainbow. Αυτό το νέο μοντέλο, που εξακολουθεί να βασίζεται στο χαμογελαστό λουλούδι του, το εμβληματικό θέμα της δουλειάς του Μουρακάμι, έχει πλέον περάσει από την μαύρη ταυτότητά του σε μια έγχρωμη διάσταση με πολλά διάφανα εφέ.

Οι τεχνικοί στα εργαστήρια της Hublot έχουν δημιουργήσει ένα μοναδικό σκηνικό με αυτό το νέο έργο τέχνης, ένα διαφανές φόντο μέσα από το οποίο μπορούμε να θαυμάσουμε τόσο το έργο του καλλιτέχνη όσο και την περίπλοκη μηχανική των ωρολογοποιών της Hublot. Χρησιμοποιώντας ξανά τα χαρακτηριστικά του μοντέλου Classic Fusion, η κάσα διαμέτρου 45mm είναι κομμένη από κρύσταλλο ζαφειριού, ένα τεχνολογικό επίτευγμα στο οποίο πρωτοστατεί η Hublot.

Στο νέο μοντέλο, το χαμογελαστό λουλούδι του Murakami με το πονηρό του χαμόγελο, μεταμορφώνεται σε ένα τρισδιάστατο πρόσωπο που κυριολεκτικά αναδύεται μέσα από το καντράν του ρολογιού, και μοιάζει σαν να εκτείνεται πέρα ​​από το κρύσταλλο από ζαφείρι. 12 πολύχρωμα πέταλα περιστρέφονται γύρω από αυτό το πρόσωπο και το πολυχρωματικό τους αποτέλεσμα επιτυγχάνεται τοποθετώντας 487 πέτρες που αντιπροσωπεύουν τα χρώματα του ουράνιου τόξου: ρουμπίνια, ροζ ζαφείρια, αμέθυστοι, μπλε ζαφείρια, τσαβορίτες, κίτρινα και πορτοκαλί ζαφείρια.

Χάρη σε ένα έξυπνο σύστημα ρουλεμάν που αναπτύχθηκε ειδικά από τους μηχανικούς της Hublot, τα πέταλα αρχίζουν να γυρίζουν κάτω από το κρύσταλλο του ρολογιού και ζωντανεύουν το χαμογελαστό λουλούδι του Takashi Murakami. Στην καρδιά του ρολογιού χτυπά ο in-house μηχανισμός HUB1214, o oποίος προσφέρει power reserve 72 ωρών. Το ρολόι Classic Fusion Takashi Murakami Sapphire Rainbow, στοχεύοντας στους γνώστες της Σύγχρονης Τέχνης, διατίθεται σε περιορισμένη έκδοση 100 αριθμημένων κομματιών.

Περισσότερες πληροφορίες για την Hublot εδώ

 

More Stories
Το Octa Sport σε έκδοση με τιτάνιο