O Kινέζος σούπερ-σταρ Lay Zhang είναι ο νέος ambassador της Hublot

H Hublot παρουσιάζει τον νέο πρεσβευτή της, τον Κινέζο ποπ σταρ Lay Zhang, o οποίος εντάσσεται στην οικογένεια της manufacture ως γνήσιος εκπρόσωπος των αξιών της.

Η Hublot φέρνει άλλον έναν μουσικό στην οικογένεια των πρεσβευτών της, τον Κινέζο Lay Zhang, o oποίος εδώ και χρόνια διατηρεί σταθερά την κορυφαία θέση του στα τσαρτς της χώρας του, ως ένα καλλιτέχνης με μια μοναδική, διαφορετική άποψη για τον κόσμο της μουσικής και των παραστάσεων. Ο Lay είναι το είδος του ατόμου που καθοδηγείται από την ισχυρή του φιλοδοξία και τη διαρκή του αναζήτηση για  την αριστεία. Σπρώχνει τα όρια της απόδοσης και δημιουργεί ένα νέο και πολύ ιδιαίτερο στυλ που θεωρείται μοναδικό και πρωτοποριακό. Είναι ικανός να συνδυάζει διαφορετικές μουσικές ταυτότητες χρησιμοποιώντας τους πολλαπλούς ρόλους του ως ερμηνευτής, χορευτής, τραγουδιστής και ηθοποιός, ενώ ταυτόχρονα συνδυάζει την κινεζική κουλτούρα με ένα επαναστατικό είδος μουσικής και περφόρμανς.

Μέσα σε λίγα χρόνια, ο Lay Ζhang έχει γίνει ένας από τα μεγαλύτερα αστέρια στην Ασία. Διαθέτει ένα πολύπλευρο ταλέντο και φαίνεται ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τη λαμπρή του σταδιοδρομία. Εξισορροπώντας έτσι επιτυχημένες καριέρες τόσο στη μουσική όσο και στην υποκριτική, ο Lay Zhang είναι ένας βραβευμένος Κινέζος τραγουδιστής-τραγουδοποιός, χορευτής, παραγωγός δίσκων και ηθοποιός. Kέρδισε τον πρώτο του ρόλο όταν ήταν μόλις έξι ετών και έκανε το μουσικό ντεμπούτο του το 2012 ως μέλος των boy-bands Exo και Εxo-M. Παρουσίασε το πρώτο του σόλο άλμπουμ του το 2016. Σήμερα είναι γνωστός ως το πιο δημοφιλές νεαρό “ποπ είδωλο” στην Κίνα, αλλά από το 2018 έχει διευρύνει την καριέρα του και στο εξωτερικό, κερδίζοντας μεγάλη επιτυχία στις ΗΠΑ και μπαίνοντας στις πολυπόθητες λίστες του Billboard.

Περισσότερες πληροφορίες για την Hublot εδώ

More Stories
Girard Perregaux Cat’s Eye Power Reserve