To νέο συλλεκτικό Big Bang Unico Arturo Fuente Ceramic

Η Hublot και η μάρκα πούρων Arturo Fuente y Compañia ενώνουν για μια ακόμη φορά τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν το Big Bang Unico Ceramic Arturo Fuente, ως φόρο τιμής στον Carlos A. Fuente Sr., έναν γίγαντα στη βιομηχανία πούρων, έναν πραγματικό trendsetter, και πατριάρχη της οικογένειας Φουέντε.

Το ρολόι Big Bang Unico Arturo Fuente Ceramic αποτίει φόρο τιμής στην αξιοσημείωτη ιστορία του Carlos A. Fuente Sr. Η τεράστια γνώση στον τομέα του, μαζί με την αφοσίωσή του και το όραμά του για την επωνυμία του, τον έκαναν ένα λαμπερό παράδειγμα για όσους τον γνώριζαν και ένα σημείο αναφοράς για τη βιομηχανία πούρων. Με τη βοήθεια του Manny Iriarte, του σχεδιαστή της οικογένειας Fuente, οι ομάδες της Hublot “σημαδεύουν” το εμβληματικό Big Bang με όλους τους κωδικούς που είναι τόσο αγαπητοί στην εταιρεία πούρων της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Το ρολόι, διαμέτρου 44mm, φέρει μαύρο εγχάρακτο κεραμικό και αντιλαμβάνεται το σχέδιο του φύλλου Tobacco, να χορεύει στο ρυθμό της αύρας του βουνού, που είναι ένα από τα βασικά στοιχεία για την οικογένεια Fuente. Η κάσα φιλοξενεί το διάσημο in-house μηχανισμό UNICO HUB1242, έναν χρονογράφο flyback που προσφέρει power reserve 72 ωρών.

Οι ρωμαϊκοί αριθμοί που επέλεξαν οι Fuente προσθέτουν μια αξιοσημείωτη νότα αυθεντικότητας στο ρολόι. Αυτοί οι αριθμοί προέρχονται από το παλιό ρολόι που ιστορικά εμφανίζεται και στο οικόσημο της οικογένειας. Ένα άλλο έμβλημα, εκείνο ενός εστεμμένου λιονταριού, εμφανίζεται στο 9 ως αναγνώριση ότι η μάρκα προμήθευε πούρα στην ισπανική αυλή και προς τιμήν του μεγάλου πατριάρχη της.

Στο πίσω μέρος του ρολογιού είναι χαραγμένο το “Big Bang Limited Edition” μαζί με τον αριθμό του κομματιού από την περιορισμένη έκδοση των 100 τεμαχίων. Το ιστορικό λογότυπο του Fuente εμφανίζεται στο κέντρο και τα τρέχοντα αρχικά του “AF” (για τον Arturo Fuente) έχουν αντικατασταθεί με “CF”, για τον Carlos Fuente Sr., μαζί με τις λέξεις “Edición de homenaje”. Διαθέσιμο σε περιορισμένη έκδοση 100 τεμαχίων, το Big Bang Unico Arturo Fuente Ceramic έρχεται μέσα σε μια ξύλινη λακαρισμένη συσκευασία δώρου που χρησιμεύει ως θήκη παρουσίασης για το ρολόι καθώς και ως υγραντήρας πούρων.

Περισσότερες πληροφορίες για την Hublot εδώ.

More Stories
Hublot: Ένα ακόμα Grand Slam