Τρία νέα Οmega Globemaster Annual Calendar εμπλουτίζουν τη θρυλική συλλογή

Mε τον χειμώνα να ξεκινά, επίσημα πλέον, η OMEGA παρουσιάζει τρία νέα μοντέλα στην εκλεπτυσμένη οικογένεια Globemaster. Ιδανικά μοντέλα τόσο για πρωινές όσο και για βραδινές ή επίσημες εμφανίσεις, τα ρολόγια Annual Calendar ακολουθούν το κλασικό στυλ της σειράς Globemaster, η οποία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2015 ως η πρώτη στον κόσμο πιστοποιημένη συλλογή Master Chronometer.

Κάθε νέο μοντέλο σε κάσα 41mm, έχει λάβει τις χαρακτηριστικές λεπτομέρειες που θα αναγνωρίσουν οι θαυμαστές, συμπεριλαμβανομένης της αυλακωτής στεφάνης, καθώς και ενός καντράν, εμπνευσμένο από τα πρώτα ρολόγια OMEGA Constellation που κυκλοφόρησαν το 1952. Σε κάθε πτυχή ανάμεσα στις ενδείξεις των ωρών, οι μήνες έχουν γραφτεί με καλιγραφικό τρόπο, ενώ το μετάλλιο του Central Observatory είναι τοποθετημένο στο κέντρο του ανοιχτού πίσω μέρους της κάσας, με κρύσταλλο από ζαφείρι – ένας φόρος τιμής στην ιστορία των αρχείων ακριβείας και των επιτευγμάτων της OMEGA στις αρχές του 20ου αιώνα.

Η πράσινη επιλογή, είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι. Είναι το πρώτο νέο μοντέλο, το οποίο περιλαμβάνει ένα λαμπερό πράσινο καντράν με λευκό χρυσό 18 καρατίων που χρησιμοποιείται για τους δείκτες, το λογότυπο OMEGA, τις ενδείξεις των ωρών και το αστέρι Constellation. Το ρολόι φοράει πράσινο δερμάτινο λουράκι το οποίο περιλαμβάνει σκληρό βολφράμιο για επιπλέον αντοχή και ελαστικότητα. Στο εσωτερικό, το ρολόι τροφοδοτείται από τον μηχανισμό Co-Axial Master Chronometer Annual Calendar Caliber 8922 της OMEGA.

Η μπορντό επιλογή είναι το δεύτερο νέο μοντέλο και παρουσιάζεται σε κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, με γυαλισμένη στεφάνη από χρυσό 18Κ SednaÔ – το αποκλειστικό κράμα κόκκινου χρυσού της OMEGA. Αυτός είναι ο ίδιος χρυσός που χρησιμοποιήθηκε για την κορώνα, καθώς και για τις λεπτομέρειες στο sunburst βουρτσισμένο μπορντό καντράν, συμπεριλαμβανομένων των δεικτών, του λογότυπου OMEGA, των ενδείξεων της ώρας και του αστεριού Constellation. Ο σχεδιασμός ολοκληρώνεται με ένα δερμάτινο μπορντό λουράκι, ενώ μέσα στο νέο μοντέλο χτυπά ο μηχανισμός της OMEGA Co-Axial Master Chronometer Annual Calendar Caliber 8922.

Τη συλλογή ολοκληρώνει η χρυσή εκδοχή του νέου Globemaster. Ο χρυσός SednaÔ 18K βρίσκεται στο επίκεντρο αυτού του σαγηνευτικού μοντέλου – με το κράμα που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία της κάσας και της γυαλισμένης στεφάνης. Επιπλέον, η OMEGA χρησιμοποίησε 18K SednaÔ Gold για να δημιουργήσει το καντράν, όπου αναγράφεται το “Au750” ως αναφορά στο υλικό. Πολλές από τις λεπτομέρειες του καντράν είναι κατασκευασμένες με τον ίδιο χρυσό, συμπεριλαμβανομένου του λογότυπου OMEGA, του αστεριού Constellation και των ενδείξεων. Εν τω μεταξύ, μαύρος όνυχας έχει χρησιμοποιηθεί για το γέμισμα των ενδείξεων και για πρώτη φορά σε OMEGA ρολόι, και στους δείκτες της ώρας και των λεπτών. Φοράει γυαλιστερό μαύρο δερμάτινο λουράκι, ενώ αυτό το μοντέλο τροφοδοτείται από τον μηχανισμό Co-Axial Master Chronometer Annual Calendar Caliber 8923.

Περισσότερες πληροφορίες για την OΜΕGA εδώ

Αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece

 

More Stories
Το ρολόι που ξεκλειδώνει την Aston Martin σας