Tρία νέα φουτουριστικά Big Bang Sang Bleu II από την Hublot

Η συνεργασία της Hublot με τον tattoo artist Μaxime Pleschia-Buchi συνεχίζεται, με τρεις νέες εκδοχές του εξαιρετικού Big Bang Sang Bleu II.

Για να τιμήσουν τον 7ο χρόνο συνεργασίας τους, ο Ελβετός tatto artist Maxime Plescia-Buchi επέλεξε να εφαρμόσει τα σχέδιά του σε δύο εμβληματικά υλικά που προέρχονται από το εργαστήριο της Hublot Art of Fusion – το πρώτο σε Magic Gold και το δεύτερο σε κεραμικό. Δύο υλικά ανθεκτικά στις γρατσουνιές που ωστόσο φέρουν το ανεξίτηλο σημάδι του διάσημου tattoo artist. Ο Maxime Plescia-Buchi λειτουργεί αποφασιστικά και χωρίς περιθώρια λάθους. Είτε σε υλικά ανθεκτικά στις γρατσουνιές κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τη Hublot, όπως το Magic Gold είτε στο δέρμα, η τέχνη του είναι ανεξίτηλη. Χρησιμοποιεί μια τρισδιάστατη γεωμετρία που ενσωματώνει μια πολύ ιδιαίτερη χρήση εφέ τα οποία δίνουν ένα μοναδικό βάθος. Τώρα, το μοναδικό του σχέδιο, γυαλισμένο, σκαλισμένο, και πολυεπίπεδο, με εναλλασσόμενα και επάλληλα εξάγωνα, ρόμβους και τρίγωνα σε τέλεια οπτική αρμονία βρίσκονται σε τρία Hublot μοντέλα: σε Magic Gold, σε Black Magic Ceramic ή σε Green Ceramic.

Για τη νέα τριάδα, η Hublot επέλεξε τα ισχυρότερα υλικά δίνοντας προσοχή στην ανθεκτικότητα στις γρατσουνιές, ακόμη και στα βαθιά χαραγμένα υποστρώματα, ακριβώς όπως ένα πραγματικό τατουάζ. Σε μια κάσα διαμέτρου 45mm κατασκευασμένη από Magic Gold ή κεραμικό, τα σχέδια του σπουδαίου tattoo artist εναλλάσσονται και είναι επάλληλα στην κάσα και τη στεφάνη, με τον μηχανισμό και τους δείκτες να παίρνουν τη μορφή ενός γεωμετρικού τατουάζ που εκτείνεται μέχρι και στο λουράκι. Αυτή η γεωμετρία αποκαλύπτει και τον in-house μηχανισμό της σειράς Unico: τον αυτόματο Caliber HUB1240.MXM ο οποίος αποτελείται από 330 εξαρτήματα, εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις/ώρα, φέρει 38 λίθους και προσφέρει power reserve 72 ωρών, υποστηρίζοντας λειτουργία χρονογράφου flyback με column wheel. Και τα τρία μοντέλα είναι αδιάβροχα ως τα 100μ. και φοράνε λουράκι από rubber με μπούκλα που συνδυάζεται με το υλικό της κάσας. Όλα είναι περιορισμένα αντίτυπα, η έκδοση Magic Gold σε 100 κομμάτια, η full black έκδοση σε μαύρο σατινέ κεραμικό σε 250 κομμάτια, και το Green Ceramic σε 200 κομμάτια.

Περισσότερες πληροφορίες για την Hublot εδώ.

 

More Stories
Η νέα συλλογή Cellini της Rolex